Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
GrinCh
csendes tag
Hali!
Ma fizika tanulás után gondoltam 1 et h kockulok egy jóízűt vmeik játékommal...De pár pilla mulva észre vettem h füstöl a szemem
Kiléptem és a monci mellé nézvén orbitális villogást vettem észre!!!Na belépek a beálitásokba (ati)nézemh 1024 be 75 hercen futott és ahogy megnyomtam a kis fület h feljebb húzzem(85-öt bir elvileg)Látom h egy egész arzenál jön elő 200HZ ig való állítással mondom probáljuk csak ki
Bállítom és megy
de egy külön progival is lecsekoltam az 115 HZ-t mutatott igaz h a moncsinak kicsit rózsaszines lett a képe de azt nem értem h eddig ez a beállítás mért nem volt szabad vagy lehetséges egyátalán???
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kiléptem és a monci mellé nézvén orbitális villogást vettem észre!!!Na belépek a beálitásokba (ati)nézemh 1024 be 75 hercen futott és ahogy megnyomtam a kis fület h feljebb húzzem(85-öt bir elvileg)Látom h egy egész arzenál jön elő 200HZ ig való állítással mondom probáljuk csak ki
Bállítom és megy
de egy külön progival is lecsekoltam az 115 HZ-t mutatott igaz h a moncsinak kicsit rózsaszines lett a képe de azt nem értem h eddig ez a beállítás mért nem volt szabad vagy lehetséges egyátalán???