- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
BeePee_3
csendes tag
No akkor. Konfig:
MSI 845PE Max2
PIV. 2.0 (512/400)
2*256 MB Samsung DDR333
Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
BBA 8500 128MB
cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
XP Pro
A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.
Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.
Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.
Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.
Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.
NA AKKOR VAJON MI EZ ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest