Aktív témák
-
BeePee_3
csendes tag
Mostmár újraraktam a cuccot, megy rendesen, de egy ideig tuti nem fogok tuningolni...
-
-
McCoy
tag
A mokás az hogy a gépem(AMD ATHLON XP 1700+, INNO3D GEFORCE3 TI200, SEAGATE 120GB) olyat csinál (tuningolom), hogy elindítok rajta valamilyen játékot, van amikor órákig megy, van amikor rögtön lefagy :(
-
Agyzuzo
addikt
A Seagate-ek nem bírják a megnövelt PCI frekit. Fix-re volt az állítva? Mert ha nem, akkor az egy lehetséges indok.
-
BeePee_3
csendes tag
No akkor. Konfig:
MSI 845PE Max2
PIV. 2.0 (512/400)
2*256 MB Samsung DDR333
Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
BBA 8500 128MB
cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
XP Pro
A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.
Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.
Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.
Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.
Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.
NA AKKOR VAJON MI EZ ?
Aktív témák
Hirdetés
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Goddess of Victory: Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest