- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
BeePee_3
csendes tag
Mostmár újraraktam a cuccot, megy rendesen, de egy ideig tuti nem fogok tuningolni...
-
-
McCoy
tag
A mokás az hogy a gépem(AMD ATHLON XP 1700+, INNO3D GEFORCE3 TI200, SEAGATE 120GB) olyat csinál (tuningolom), hogy elindítok rajta valamilyen játékot, van amikor órákig megy, van amikor rögtön lefagy :(
-
Agyzuzo
addikt
A Seagate-ek nem bírják a megnövelt PCI frekit. Fix-re volt az állítva? Mert ha nem, akkor az egy lehetséges indok.
-
BeePee_3
csendes tag
No akkor. Konfig:
MSI 845PE Max2
PIV. 2.0 (512/400)
2*256 MB Samsung DDR333
Seagate Barracuda V. 60 GB két egyenlő méretű partícióra bontva NTFS mindkét partíció
BBA 8500 128MB
cd író, DVD olvasó, mobilrackben vinyó, SB Live, 300 W-os táp.
XP Pro
A cégnél ahol vettem a cuccot (haver van ott) mondtam, hogy állítsák be úgy a biost, hogy 2.66-on menjen a proci. Be is állították, a ramokat is, a proci feszültségét a default 1.525-höz képest 1.550-re állították. Haverom ASUS alaplapjában ugyanezen sorozatból származó proci 3.2-n ment.
Ment is rendesen a gép, de észrvettem, hogy sokszor hibázik (lefagy multitaskingnál) újraindítottam, lejjebb vettem az órajelet (1.550 V maradt), win bejött, de multitaskingnál továbbra is fagyott.
Ekkor minden bios beállítást alapra visszaraktam, órajelet, ramidőzítést, proci feszültséget, mindent.
Na innentől nem működik a gép. Beindul, sípol, ramokat megszámlálja, hardvereket fölismeri, majd a win logo helyett egy totál fekete képet látok, bal fölső sarokban villogó kurzorral.
Kiszedtem a vinyót, haverom szintén XP-s gépére kötöttük és döbbenten tapasztaltuk, hogy C: sehol, se filerendszer, se FAT tába, semmi. Totálisan üres volt a vinyó azon része, ahol korábban a C: volt.
Mielőtt valaki boot vírusra gyanakodna, tuti nem vírus van a dologban, átnéztük a vinyót, semmi, meg amúgy is nagyon odafigyelek az ilyesmire.
NA AKKOR VAJON MI EZ ?
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen házat vegyek?
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Honda topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- 8 GB-os ASUS TURBO RTX 2080 SUPER EVO - garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest