Aktív témák
-
azzio
aktív tag
ha egy process fogja a fájlt, attól még megnyithatom (többnyire, bár egy sima office dokumentumnál nem hiszem, hogy gondot jelent, ha akárhányszor is meg van nyitva).
szóval ez tényleg valami ősgubanc volt, mert utána még 2x elküldettem magamnak azokat a fájlokat, és ugyanez. és semmit nem lehetett velük csinálni... -
azzio
aktív tag
hát azt én sem értem... viszont 3 fájl a vinyómon (szerencsére már nincsenek), amik e-mail csatolmányaként érkeztek, valami formanyomtatványok voltak. hát ahogy szoktam, megpróbáltam közvetlenül az outlook ablakából megnyitni: fájl nem található. jó, akkor elmentjük valahova. elmentettük, fájl ott van, mérete van, dátuma van. akkor nyissuk meg: fájl nem található. jó, töröljük le: fájl nem található. chkdsk meg minden is volt, aztán nem foglalkoztam vele, nemrég meg win-újratelepítés volt, a formatálás eltűntette őket. viszont azok a fájlok garantáltan nem voltak mélyen, egész pontosan egy gyökérkönyvtárból nyiló mappában voltak.
egyébként a joilet formátum már támogatja a hosszabbat is, valóban.
de utánanézek én az ntfs specifikációinak :) -
azzio
aktív tag
lemezellenőrzés, de gyorsan...
valószínűleg valami nem kóser az könyvtár- és fájlbejegyzéseknél, de ezt a chkdsk többnyire megoldja.
arra is gondoltam, hogy esetleg túl mélyre ástad azokat a fájlokat a könyvtárstruktúrában, és ezért túl hosszú az elérési útjuk (NTFS-nél nemtom, mennyi a korlát, CDFS-nél elvileg 256 karakter a teljes elérési útra)
ha hülyeséget mondtam, üssetek...
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Crypto Trade
- Apple asztali gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- SONY LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest