Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
veterán
Én most fejlesztettem egy 1000W-os Gold tápra, és már ilyen csati is van rajta, direkt ilyet kerestem. A kezemben fogtam a "régi" VGA tápcsatit és ezt az újat...le is fotóztam!
Komolyan, vicc, egy kis szar az egész, ha nem a saját szememmel látom, el sem hiszem, és ezen akarnak 600W teljesítményt átpasszírozni!A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
veterán
válasz
Dragon3000 #39 üzenetére
Nekem ismerősöm, még a régi időkben, a kisfloppy adatcsatiját dugta rá egy IDE-s HDD-re, elgörbítve így pár tüskét mindkét oldalt....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
veterán
Én most vettem, de eszem ágában sincs cserélni, majd 10 év múlva...
slmSIG: A mostani 4000-es nv-khez, ahogy néztem kb. mindhez adják már az alátámasztót is. Szóval, igen, az ekkora dög VGA-kat már alá kell támasztani, erősen javallott.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gödrös típuscsatlakozó helyett inkább a tolórugóssal érdemes szemezni.
- Zotac Trinity RTX 3090
- Apple Watch Series 4 44mm Space Gray GPS
- Eladó szeretett mid/high end gamer pc-m
- HP Z200 Workstation, Asztali számítógép/PC, I5-650 Processzor, 8GB DDR3 Memória, 250GB HDD, Win 10,
- Lenovo ThinkStation E31, I7-3770 Processzor, 16GB DDR3 Memória, 500GB HDD, Nvidia 2GB VGA, Win 10,
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest