Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern #29 üzenetére
Btw. egy dolog, ami egyértelműen a moderátorság ellen szól: moderátor/házigazda nem vehet részt semmilyen nyereményjátékon.
Nem csak ez azért. Például biztos előfordult már valakivel olyan, hogy lenézték a moderátort, vagy elmondták mindennek, pedig csak a dolgát végezte. Például valami ilyesmire gondoltam: ''miért törölted a crackes topikom te &@#>$ß>#&>ß$!!!???''
Volt az a Pupák nevű moderátorgyűlölő gyerek is. Ő sem
Aztán volt olyan, hogy egy moderátort elmondtak mindennek, mert el akart adni 1 darab tápot. (sajna a topkcímet nem tudom), de azért, merthogy egy darab tápnak nyitott egy topikot, és hogy miért nyitott topikot, ő moderátor...
Meg a moderátorokat néhányan úgy tekintik, mintha nem is emberek lennének. Pedig azok..
Szal van még hátránya a moderátorságnak...
Üdv: Balu
(bónusz kérdés: ez esetben hogy nyerhetett Som@ Ag Neovo-s pólót?)
Tudom a valóságot, de sztem kilopta Parci széfjéből a kérdésekre a választ.(Csak poén, Soma jó csávó
)
-
-
L_ajos
őstag
válasz
Cathfaern #29 üzenetére
jah...ez igy van....
Majdnem tökéletesek a feltételezéseid...deh talám túl realista vagyLehet hogy valakinek elborul az elméje és irt mint a gép(van ilyen is) meg van az aranyszívű....a jóságos de olykor pimasz
...na de most akkor mi az értelme?
Csak a hatalom?Ennyire elzülöttünk hogy már mindenki a hatalomról álmodik?
Vagy passzió? Vagy mi?....na mind1.....kezdem pókhálósnak érezni a dolgot és nem átlátni rajta
-
-
Matr x
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest