Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Um-By-Key
tag
Ezt a topikot átolvasva itt a véleményem::
Hát szerbusz nem vágom honnan keveredtél ide de fogadd öszinte GRATULÁCIO-mat nem vagy egy egyszerü eset de ugyláccik ide is kell ilyen ember bár nem tudom minek!!!!Én is szoktam csetelni de azért Én néha használom a gondolámat ezért megnézem hogy mit is csinálok hova is irok szerintem ez nem igazán hasonlit a csetre még kinézetre sem!!!Na üdv: Um-By-Key
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
ez nekem szemely szerint nem faj, viszont a forumot gyakran lehuzza (minosegileg)
en pl buszke vagyok arra, hogy ezt az 15xx hsz-t majd ket ev alatt ertem el...
adj el barmi (na jo barmit ne cak hardvert) nyugodtan es irj is nyugodtan, de csak ha szukseges, az en kedvemert foleg ne tegy ellenkezokepp
ez nem cset, arra van sok mas lehetoseg az interneten (#43, #44)
ne nyiss ertelmetlen temakat, foleg, hogy a 7. hozzaszolasban mar be is latod, hogy hulyeseg volt...
hasznald a (mod) gombot, ha az ok gomb megnyomasa utan jut eszedbe valami (de ezt mar irtak masok is)
lehet, hogy hihetetlenul hangzik, de egy hsz-ba tobb gondolatot is bele lehet preselni (bar vannak akiknek ez megerolteto)
olvass sokat, valoszinuleg mar megvalaszoltak azt, amit kerdezni akarsz
nekem egyebkent inkabb az faj, hogy egy ujonc (az egy dolog, hogy ostag van alad irva) milyen hangot enged meg (Agyzuzo: #59, Kalandor #65, jomagam #48 - a teljesseg igenye nelkul)... -
-
Matr x
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
A fizikai részére tudok csak reflektálni (értelemszerűen
):
Moderátor úgy lehetsz, ha Parci fel kér rá (na persze, esetleg eszébe juttathatod a dolgot...De ez nonoffical
)
Házigazda pedig úgy, ha rendszeresen cikkeket/híreket írsz a PH!-nak (azaz kvázi a PH!-nál dolgozol). -
L_ajos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest