- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
- Androidos tablet topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
McPie
tag
Félreértettél. A ''bejelentett időpont'' alatt azt értettem, hogy amikor megkérdik, hogy mikor volt a káreset, dátum, óra, perc szerint, AKKOR volt-e vihar a környéken.
Egyébként meg valahol az is benne van a biztosítási szerződésekben, hogy X időn belül be kell jelenteni a káresemény után. Úgyhogy ezzel is szőröznek mindig. :( -
McPie
tag
A biztosító kifizeti a kárt, ha
1, van villámcsapás másodlagos hatása (merthogy nem közvetlenül a modembe csapott a villám) -ra szóló biztosításod (ez nem default)
2, a káreset helyszínén a bejelentett időpontban tényleg volt villámlással járó vihar
Nekem a párhuzamos port (alaplapi!!) és egy modem ment tönkre (a tévéken túl), tavaly.
Párhuzamos portot vettem külön kártyán (számlára) aztán azt számoltam el a biztosító felé. A modemet meg szervízben javíttattam. Azt is kifizették. A tévét nem kellett, mert még garanciális volt és nem bírtak rájönni, hogy mitől ment tönkre. Kérdezték a villámcsapást is, de én adtam az ártatlant: hazajöttem, és nem ment a tévé... :))) (mindig belerakták az új panelt, bekapcsolták tesztelték. X óra múlva elfüstölte) -
Jah és még jól jártál, hogy csak a modemed sült +, semmi más... Ha nincs túlfeszvédőd, akkor nem árt, ha a gépet teljesen áramtalanítod és a telefonkábelt is kihúzod, teljesen különválasztva a gépedet az elektromos hálózatoktól (ha a TV-vel, videóval vagy erősítővel is össze van kötve, akkor azt is húzd ki).
-
neduddki
nagyúr
HI!
Linux alatt nem az igazi!
De abban, hogy a feladatok vegrahajtasaban nam a sajat processorra tamaszkodik, hanem a gep cpujat terheli. Sajnis a soft-ok sem egyforman soft-tok, kulonbozo mertekben kepesek maguk megvalositanifeladataiakt, ezeret is nem lehet egy generic drivert irni hozzajuk!
udv
neduddki -
MaTT
aktív tag
Hát utólag én is kihúznám de már mind1. Nem is gondoltam rá mivel vihar közben is neteztem és akkor semmi gáz nem volt..már mind1
megvettem az új modemet. (soft modem miben különbözik a hardverestől?) eladó is a biztosítót ajánlotta.szóval talán így vissza lehet valamennyit kapni.
ups-re nagyon nincs pénzem :( -
-
-
MaTT
aktív tag
Üdv!
Most jutottam azóta nethez :)
Akkor megyek le az alattam lévő számtech boltba modemért :
Esetleg létezik olyan túlfesz védő is ami csak ilyen telefondugós? Mert amit láttam az elosztós volt és jó drága :) -
BEE
addikt
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Vannak még csodák!
Ritkán, de vannak!
Pár telefont megér.
BEE -
MaTT
aktív tag
Sziasztok!
Nos történt az, hogy volt egy vihar és azóta a modemem csatlakozás helyett ezt a hibaüzenetet adja: ''nincs tárcsahang stb.'' Mindent kicseréltem de nem ment.Végülis sikerült beszerezni egy másik modemet ami működött is......a következő viharig :(
Szóval most van két modemem aminek ugyanaz a baja.Mindkettő ezt a hibaüzit adja. Lehet ezekkel valamit csinálni, vagy szerezhetek be egy harmadik modemet?
Előre is kösz!
MaTT
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Anime filmek és sorozatok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S9 S27C902PAU
- TUF A15 FA507UV 15.6" FHD IPS Ryzen 9 8945H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A17 FA707NV 17.3" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest