Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
s3toraph #236 üzenetére
Nincs bocsánat
20-as venti biztos nem fér el? kicsit előre tolod, az USB csatiktól elférne nem? Vagy előrefele nincs már annyi hely ?
Nem nagy gond mondjuk az mATX méret, csak ha tudom, hogy mATX lap megy bele, én nem tervezek ekkora házat, de a 36 cm sem sok annyira, ha neked megfelel, akkor meg tökéletes. Meg mondjuk neked kell a sok 5.25 és 3.5 bővítő. Egyébként egy VGA-s rendszerhez bőven elég mATX lap.Alaplapi tálca alátámasztás: rakd a keresztvasakat a merevítők alá, azzal nyersz 2-3 mm-t. Ha nem elég csinálj rájuk hajlítást. 20mm-en a felfogatás, utána egy dupla hajlítás 3-4mm-el lentebbre kerüljön a cucc - és a másik oldalán is ugyanez. Persze ehhez kicsit hoszabb keresztvasak kellenek, és alul kisebb lesz a hely.
Hátlap: én leszedtem az egészet, a szegecseket szétfúrtam, és csak a tálca rész, PCI hátlap, és alaplapi hátlaplemez kerete maradt meg. Ezt rögzítettem a rétegelt lemez hátlaphoz. Te csinálhatnál egy hátlapot hozzá aluból - ha már abból lesz a ház, és ahhoz rögzíted ugyanúgy szegecsekkel, ahogy a gyárihoz rögzítve van, csak így meglesz az előnyöd, hogy vághatsz rá szellőzőlyukat ahova akarsz, és nem kell eltüntetned a
9-es ventihelyetkhmm - ugye a táp helyét, mert ugye az volt ott a donor házbanNameg szebb is lesz egy alu hátlap, mint gyári lemez.
(mellesleg én nem ezt a házat vettem, hanem a másik típust, de sok különbség nincs)6-os elég szerintem, de csavar fejtől függ. Majd meglátod, ha kiáll, rámész 7-8-assal. Csak nehogy keresztülfúrd véletlen, akkor meg foghatod a fejed
Hajrá !!
[ Szerkesztve ]