Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
huhhh az a baj, hogy a ház teteje ugyebár elég vékony. Ahhoz hozzárakni
Megoldható
Az én verzióm: Le van csonkítva a ház, megvan a műanyag darab, ami a ferde részre meg, veszel két komponensű átlátszó ragasztót (600 HUF körül van) és azzal megkened az előlapot, az cask nem olyan vékony, pláne, ha ferdén el van vágva, talán van egy kis felülete. Ez a műanyag, ami a tetejére megy, ez átlátszó? Mert ha nem, akkor ezzel a kétkomponensű ragasztóval belülről szerintem jól meg lehetne ragasztaniValahogy így:
[link]
Elég vacak a rajz, az a lényeg, hogy a sarkokat ki kell tölteni ragasztóval. De inkább az a kérdésem, hogy plexi megy a vágásra vagy sem. Mert hanem, a ház tetejét meg kell vastagítani, mert ahhoz nem igen lehet majd ragasztani. Belülről meg kell toldani, olyan ferdére levágni, amilyen ferdén lesz a műanyag és akkor ahhoz már hozzá lehet ragasztani a műanyagot. Valahogy így: [link]
Ha valami nagy hülyeséget írtam volna sry, kicsit fáradt vagyok
mod: nem tudom, hogy milyen árban van, sosem használtam. Vagyis egyszer, mert autót szereltünk és ha jól emléxek, melegedett rendesen
[link]
itt megkérdezheted: [link]
[Szerkesztve] -
Jasi
csendes tag
Hali!
Ha nem akarsz 1000-eseket feleslegesen kiadni, akkor én is a kis lyukas fúrást + a reszelést ajánlom!
De vigyázz, mert ha nem szerkeszted elő a témát és nem pontozol elő a fúrónak, akkor rémálom lehet a dolog, mert nem kör lesz hanem valami krumpli!
Jah és lealább egy közepes érdességű reszelővel fejezd be a köralakot, majd a végéb jöhet a csiszolópapír a sorja eltüntetésére, meg a felületjavításra!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Renault, Dacia topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest