- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Önmagában (terhelés nélkül) semennyivel nem csökkenti, hisz a soros ellenálláson eső feszültséget a rajta folyó áram határozza meg. Ha 12V / 250mA-es ventilátort szeretnél ezzel az ellenállással lassítani, ahhoz 100Ω szerintem kicsit sok. 7-8V-os ventifeszültséghez inkább 24..33Ω illene, minimum 2W-os kivitelben.
-
draff
aktív tag
Én a gépemet rátettem 2 db. hagyományos gumiszivacs-alapú egéralátétre. Ha ki akarom húzni az asztalból kihúzom a lapokkal együtt. Ha meg alatta van, némi rezgést és zajt elnyel.
Gondolom azért kellene neked a gumiláb. Gumilábat inkább a hangfalak alá szoktak tenni, de arra nagyon jó a sima gumi ütközésgátló amit egyes zár-vasalás-egyéb szerelvényboltokban elég olcsón lehet kapni. Van fekete és piros de láttam már fehéret is.
(Pl. 1000 aprócikk üzlet, Károly krt-Deák tér sarok. Az Anker u. után)
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest