Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Értem. Köszönöm a segítséget.
Akkor a 2 inverterem végleg kifingott, vagy meg lehet szerelni valahogy?
Ugyanis az egyiket szétszedtem, és az áramkörön láttam valamit, ami hasonlít egy biztosítékhoz (hosszúkás üvegcső, benne fut egy szál, ami elszakadt), ha azt kiiktatnám, és forrasztással összekötném a két végét, az okozhat problémát? -
bogingrol
aktív tag
...persze, a led mukszik rendesen ami a patas meghajtokat illeti, szal nem ott a gond, valami miatt valszeg a sata controllrer nem ''ledvillogtatos''fajta, csak gondoltam hatha meg lehet oldani, mert ugye a led activityt a regi (80 es 40 eres kabelekre gondolok) szabvanyon ''meg lehetett csapolni'' itt viszont barmilyen semat neztem a sata-nal szo sincs HD led activity pinekrol....csak hat valamilyen uton modon csak a hdd pittyegteti a rohadt ledet (gondolom en ) de akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ugyanis az egyiket szétszedtem, és az áramkörön láttam valamit, ami hasonlít egy biztosítékhoz (hosszúkás üvegcső, benne fut egy szál, ami elszakadt), ha azt kiiktatnám, és forrasztással összekötném a két végét, az okozhat problémát?