- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Blue Thunder #18981 üzenetére
Mai alaplapok nem használják a -5 V-ot, az ISA slothoz kellett régebben. Ha mégis kellene, legfeljebb hibajelzést ad és nem indul el, de nem hinném.
Gyakorlatilag a -12 V-ot is már meg kellene szüntetni, sőt lehetne egy új szabvány, ami a +3,3 V követelményét is kiiktatja, annyival is egyszerűbb lenne a tápegység.
Talán csak a soros port működéséhez kellett még negatív feszültség, de az is előállítható az alaplapon, ha nagyon kell.
-
imibogyo
veterán
válasz
Blue Thunder #17618 üzenetére
A harmadik szál a fordulatszámvisszajelzés miatt van. Nyugodtan belerakhat bármit, aminek a speckója legalább megegyezik az eddig benne lévővel. Ha találsz ilyen adatokat, mint fordulatszám, m3/h és static pressure akkor annál jobb. Én már több tápomban is cseréltem ventit soha nem volt belőle bajom, bár mindig inkább kicsit fölé lőttem a gyári értékeknek.
Ennél a tápomnál én is úgy használtam a ventit, hogy a "chassis fan" dugóról ment, viszont felvettem maximum teljesítményre BIOS-ból, nehogy baj legyen. Mivel csendes venti volt, így hangja nem sok volt a gyárihoz képest, viszont érezhetően tolta kifelé a hideg levegőt a tápból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest