Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Régóta a gépemen vannak egy ilyen eszköz tervei, csak a gyártásra (gyárttatásra) vár. Még talán ebből a topicból egy kolléga akart ilyesmit venni és megterveztem, de befulladt.
Ha érdekel a dolog, leírhatnád az elképzeléseid privátban, hátha végül csak lesz értelme elkészítenem.
Ez egy custom ügyfél igényekre programozható venti/rgb szabályozó, mindenféle ventikhez és mindenféle szalagokhoz, többcsatornás hőméréssel.
-
abdulka1
őstag
Szia!
Nem tudom a link hiba okát, mert mikor posztoltam, még működött.
A lényeg, hogy kereshetsz 5,25 helyre építhető ventilátor vezérlőt, amin vannak szenzorok.(elég drágák)
Mivel az alaplapi szenzorok is pontatlanok, illetve a vezérlő szenzorának az elhelyezése se biztos hogy tökéletes helyre sikerül, biztosan lesz több fokos eltérés egymáshoz, és a valós értékhez képest is.
Szerintem elég a szoftveres kijelzés. -
abdulka1
őstag
Szia!
Keress egy olyan 5,25"-os venti szabályzót amin vannak szenzorok.
Kijelzi a ventilátor fordulatszámokat, és azoknak az alkatrészeknek a hőmérsékletét amikre szenzort rakod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest