- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GPU órajele, Memória órajele nyugalmi állapotban maximum (RTX3080TI)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
Tipikus felhasználói szinten értek a csatlakozókhoz , meg úgy általában a számítógéphez .
Továbbra is az a problémám , hogy vannak olyan csatlakozók amit nem tudok csatlakoztatni az alaplaphoz . A fotón jól látható mely csatlakozókra gondolok . Addig eljutottam , hogy a sok vezetékes csatlakozó , amin az 1394 felirat látható , nem csatlakoztatható a régi Gigabyte GA-965P-S3lapomhoz . Ezt értem . Viszont a 4 db két vezetékes csatlakozóval nem tudok mit kezdeni . Addig eljutottam - egy kis segítséggel - hogy ez a ventilátorok fordulatának a szabályozásához kell , de nem találok nekik foglalatot sehol . A ventilátorok az alaplapon található foglalatokba vannak csatlakoztatva . Működnek , de szabályozni nem lehet . Nem kardinális kérdés a ventilátorok szabályozása , de ha már van a házon ( Corsair ) erre hivatott szabályozó , akkor működjön .
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő