- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Szevasz
Kösz az infót! Ja, párszor már én is tekergettem, de még máig sem untam meg, legfeljebb időnként félre teszem, de később aztán megintcsak nekilátok. Amint látom, ezek a kapcsolások ugyan olyanok, mint a kisebbek, csak nagyobb teljesítményben. Olyan változatot ismersz e, amelyik szintén ilyen kisfeszültségű, egyenáromú előtét, de a csö fütését is használja. Az energiatakaréskos 220V-os kompakt lámpák szerkezete ilyen, csak nem kisfeszültségben. Ha kültéri, hideg korülmények közti használatra szánom, akkor nem árt ha fűt is, legalábbis ezek a fűtés nélküli változatok 5-10 fok alatt már nehezen, vagy egyáltalán nem gyujtanak be. Persze az is lehet, hogy ami nekem van, annak tul kis teljesítményű az előtéte és hidegben ezért nem működik és nem ennek a fűtés nélküli módszernek a hibája. Javíts ki, ha valamit nem jól látok!
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest