- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
Undoroid
üzenetére
Hali.
Nem csak neki, hanem nekem is ráz a gépem, mivel régi építésű ház, ezért az elektromos hálózatba nincs földelés, szóval ami fém az mind ráz, usb kábel, gépház, illetve a hátlapnál minden, kívül és belül egyaránt!
De ha minden igaz akkor lassan meg lesz oldva a dolog...hívunk villanyszerelőt és rábízzuk, szerencsére tatám kőműves szóval a falak rendbeszedésével nem lesz baj. -
Narancs
őstag
válasz
Undoroid
üzenetére
Hálózati 230-al nem ügyeskedem semmit, az jön a falból a hosszabbítóba. Egy külön vezetéken meg jönbe a föld a hosszabbítóba. Ez által amit a hosszabbítóba nyomnék, már földelt áramot kapna elképzelésem szerint.
Azért kell ez az egész, mert nem akarok az egész házban falat bontani, újravezetékeztetni, stb. Igen, az lenne a legjobb megoldás, ha hívnék egy villanyszerelőt és rendbetenné a ház elektromos dolgait. Én is tudom. De erre se időm se pénzem nincsen sajnos...

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- JBL STAGE 2 9634
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest