- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
ViSAS
Ezek inkább 30cm-es neon csöveknek néznek ki, pár százas, esetleg ezres tétel. Az elektronika ami villogtatja valószínűleg házilag készítették. Nem nehéz összedobni, viszont annál időigényesebb. Általában USB-ről kapja az áramot, a kapcsoló szerepét pedig az audió kimenete adja neki. Viszont én inkább a Ledet ajánlanám, az jobban bírja a gyors egymást követő ki-be kapcsolást.
flymi
Két lehetőséged van (szerintem).
A, Megnézed a gyártó honlapján, hogy melyik színkódú kábelen mi folyik (szerintem Fekete: Test, Sárga: +12V, Kék: 7.7V, Piros 5V) ezt követően szerzel egy csatlakozót. Utána már csak a forrasztás, szigetelés feladata vár rád, nagyjából 5, max 10 perces munka.B, Keresel egy donor VGA-t, amiről leműtőd a ventiket, majd átépíted a tiédre. Ez azért idő és pénzigényesebb is, mert nem gyakran romlanak el ezek a kártyák.

A feszültség különbségek igazság szerint csak a ventilátorok fordulatszámait határozzák meg.
-
fero02
nagyúr
Ezek CCFL fénycsövek. Alapból csak világít, de létezik olyan inverter, ami ritmusra (hangnyomásra) villogtatja őket. Az így néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest