- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpas
aktív tag
Nem tudom elkülöníteni.Egy a ruházat műszálas feltöltődés ill. kisülés vagy a hálózat okozhatta-e ezt a problémát. Mikor röplabdáztam kb. 5x megpattogtattam a labdát /Mikasa bőr/ azon a zöld teremburkolaton és odamentem a társamhoz az újjamtól 1-2 cm-es ív áthúzás keletkezett. Vagy miért főleg tavasszal csipked az autó fémváza? Térjünk vissza Hozzád. Lehetett alu. elem és a gépház potenciál különbsége. Lehet, kilazult védőföld a dugaljban. El kell gondolkodni 1 érintésvédelmi bemérésen ha ez továbbra is fennáll. Várakozni nem szabad mert akár az épület bekötésénél is lehet probléma és akkor nem csak az általad használt gépház fog rázni. Ha "FI" életvédelmi relé védi az életet a lakásban és nem kapcsolt le, szintén ellenőrizendő de azonnal!
Persze elkülönítendő, hogy Te voltál-e feltöltődve miután levettél 1 műszálas fölsőt vagy feléd ment ill. 1 kisülés volt-e? stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HP Omen gamer szék Citadel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest