Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tornas

őstag

válasz andrade #13888 üzenetére

Jaj persze, gondolhattam volna... CSAK TE TUDHATSZ MINDENT!!! De persze rosszul gondolnám, ha így lenne. ;)

"A link nem ér semmit össze vissza kevernek fogalmakat! Hozzá nem értő fordítás!"
    Akkor már értem miért nem linkeled a forrásaidat, mert szerinted mindegyik sz@r. Ezeket a dolgokat csak te tudhatod... Nemdebár??

Nekem is van vegyész oklevelem. Megyei 4. voltam 8. általánosban. Akkor ezek szerint én is mindent tudok... :F

Legjobb tudomásom szerint az üveget, mint anyagformát és tulajdonságot, azt a SiO2 alapú anyagokra értelmezik leginkább. Az pedig szervetlen anyag. A "szerves üveg", mint fogalom, az csak egy vegyi sajátosság, ami egy vagy több adott szerves anyagra vagy anyagcsoportokra vonatkozik. De mindegy...

Viszont ha lehet, ne tömd mások fejét értelmetlen, fölösleges és hamis infókkal! Csak fölöslegesen növeled a hsz.-idet. Amit én úgy értelmezek, hogy egyszerűen csak a magasabb rangra pályázol, hogy lehessél valaki. Pedig ettől aztán nem leszel több...

Ha hasznos fórumtárs szeretnél maradni, akkor legyél igenis hasznos tagja a fórumtársadalomnak. Akár itt, akár máshol. Írj valós és értelmes dolgokat! A fölösleges megjegyzések leírását kerüld, vagy a korábban elhangzottakat ha lehet, ne ismételgesd! Főleg a TÉVES infókat NE!

És linkeld a nem saját anyagaidat, és / vagy add meg a forrásukat is!

:R

Részemről ennyi!
    Kösz, hogy elolvastad!

OFF

• tornas

őstag

válasz andrade #13888 üzenetére

Messziről jött ember azt mond amit akar. Igen én is... A meglátásod szerint (úgy is ezzel kontráznál).

Az más kérdés, hogy sokan nem hisznek neked.... Ez nem lehet véletlen...

Új hozzászólás Aktív témák