- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
válasz
vlaci79 #13284 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. Szóval ehhez hasonló backplane kellene. Csatolom a ház robbantott ábráját, hogy az elhelyezést lásd. Már kevésbé ebbe a topikba való, de úgy tervezem, hogy a második ház lenne egy tükör, hogyha HDD meghibásodás lenne, szóval a kettőt majd össze kell kapcsolni. Mondjuk azt valami külső SAS expander kártyával kellene összekötni? Megvalósítható?
Tápegységen még nem gondolkodtam. De külföldi fórumon olvastam hogyha a HDD-k mennek akár egy 50 HDD-s rendszer sem eszik többet alap állapotban 290 W-nál. Igaz mivel ez egyelőre nem szerver terembe menne, hanem próbálgatásra ezért a nem használatos HDD-ket lekapcsolnám. Így csak azok mennének amik kellenek és használva vannak. Később ha jól skálázható a rendszer akkor lehet szerverterembe vinni.Az a baj, hogy szerintem nem igazán lesz kész backplane ehhez a megoldáshoz. Ráadásul nem tudom, hogy mennyire hot swaposítható a ház. 45 kis fiók. Bár szerintem elvileg megoldható. Kéne egy jó tervező mérnök! Mert akkor szerver szekrényben csak ki kéne húzni a házat ami fiókként működne és csak felfelé kihúzni a HDD-t és kész. Ez a terv.
A ház robbantott ábrája: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- 3D nyomtatás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest