Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem belevauzni akarok, inkább csak kérdezek.
(csak gyorsba olvastam a topikot, lehet valami felett elsuhantam..)- Tudjuk milyen értékű az a gyári potis ventin lévő potméter? (de szép mondat lett
)
- Nem lehet, hogy tiszta véletlen az a venti amolyan VR vezérlésű,,(vagy ki tudja,melyik cég, még milyen fantázia néven menő) ventilátora?Mert ha igen, akkor:
- Biztos jó értékű lesz a szabályzáshoz a leszedett poti? (nagynak tippelném, az én ventimen pl. 5K-s. Bár ahogy elnézem, ezt a fajtát már nem kapni.)
- Érdemes levágni szegény ventiről? (ha úgyis nagy értékű lenne.. )
- Ha mégis jó értékű a poti, teljesítménye is elég a dupla terhelésnek? (egy helyett két venti lesz rajta, beköti mellé a másik ventit is...)am: milyen gyártmányú a potis venti?
am2:mindezt csak azért, mert ha jól sejtem, (ugyan még nem szedtem szét) ezek a VR ventik tartalmaznak valami kis szabályzó elektronikát, és a poti azt vezérli, nem csak sorba van kötve a venti táp ágba.
(ezt erősíti, hogy amikor nekem leszakadt a poti egyik lábáról a vezeték, nem leállt a venti, hanem felpörgött maxra,illetve a relatíve nagy értékű poti)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- BIOS topic
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fujifilm X
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(csak gyorsba olvastam a topikot, lehet valami felett elsuhantam..)
)
És ugye ugyan így rátudom kötni azt a ventit is, amiről majd leszedem a potit?