Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gamepad
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ@vi$
csendes tag
Üdv a népnek !
Próbált már valaki csinálni egy ''jó'' egérmoddolást ? ( pl:A Radikalmodon láthatót )
Heh ...nekem tökre jó lett ! És még egész szépen is néz ki ...És a legfontosabb ,hogy MŰKÖDIK is !! Igaz a venti egy kicsit ferén lett beleszerkesztve ,de azért büszke vagyok rá ... végülis a magam moddolása ... Az alkotásomhoz egy A4 Tech egeret áldoztam fel és némi kábelt ,meg egy 30x30 as piros ledekkel összeeszkábált ventit ja és az egész kütyü le lett fújva feketére és még egy görbített rács (házi) is van a ventillátoron.
Csinált már valaki ilyesmit ??
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő