Új hozzászólás Aktív témák
-
LineLord
tag
Ez is tök jó pofa cucc, csak az nem ''neoncső'', hanem eg ygörbe cucc. ráadásul kábel cső
Amit en írtam az pedig abból keletkezett, h kipakoltam anyam vasarlasat és elvettem 20 szívószálat, gondoltam jó lesz vmire, aztán az asztalomon voltak a ledek. Gondolkodni kezdtem és összedobtam 1 ilyet. Amúgy egy kis javítás bele:
Használjatok nagyn vékony vezetéket, és lehetőleg úgy helyezzétek el a SZÍVÓSZÁLON KÍVÜL hogy a látható felület alatt legyen, mert ha tényleg nagyfényüek a ledek akor végig világítják az egészet. A másik, hogy akár a látható felület alatti feléhet rakhattok alufoliát (persze a kábelektől szigeteljétek biztonság teknikai okokból, és érintés védelem miatt
)
Nagyjából enyni, ha küld vki 1 digigépe, lefényképezem
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amit en írtam az pedig abból keletkezett, h kipakoltam anyam vasarlasat és elvettem 20 szívószálat, gondoltam jó lesz vmire, aztán az asztalomon voltak a ledek. Gondolkodni kezdtem és összedobtam 1 ilyet. Amúgy egy kis javítás bele:
)