- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hi all!
Visszatértem némi problémával.
Volt (és van) nekem egy Ionizáló-trafóm, aminek bemeneti oldalon 3 csatlakozása van (+), (-) és (G), kimenei oldalon pedig max -20kV-ot állít elő max 35kHz-es frekin.
A mai napon én ezt kipróbáltam. Bekötöttem egy PC-tápra. A (+)-ot a 12V-ra, a (-)-ot és a (G)-ot egy-egy feketére. A trafó ugyan működött, hallottam (és éreztem) ahogy süvít a levegő a -20kV-os vezeték vége felől, de a tápegység háza és a 12V-os kábel is igencsak rázott tőle.
A kérdés az volna, hogy mit tehetek ellene, illetve, hogy jól kötöttem-e be. A (-)-at köthettem volna a táp -12V-jára? Vagy eleve oda kellett volna??
A másik, hogy erősíthető-e a csúcshatás? Esetleg egy tűt forrasztva a vezeték végére.
Illetve irányíthatók-e valahogy a csúcshatás következtében lerepülő elektronok, hogy ne össze-vissza menjenek, hanem egy adott irányba.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- Corsair RMx Series RM1000x 1000W 80 PLUS Gold - Alza garancia
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest