- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Apple MacBook
- Amazon Kindle
- Asztrofotózás
- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Sziasztok,
lenne egy apró problémám, de jó lenne rá megoldást találni: van egy Chieftec SH01-B-B-SL házam, benne atomhalk alkatrészek. Gyakorlatilag semmi hangja a gépnek, direkt így válogattam össze a cuccokat, egyedül a winyó "kerregését" lehet néha halkan hallani.
Egy dolog viszont bezavar a képbe, hogy maga a ház átveszi valaminek a rezgését (szerintem a winyóét), és ad egy mély búgó hangot. Nem hangos, de jó lenne ha megszűnne. Ha ráteszem a ház tetejére a kezem + a két oldalát enyhén összenyomom, tökéletesen elmúlik a jelenség, eszméletlen csendes lenne úgy a gép. Ha már ennyit vacakoltam az összeállítással, ezt is jó lenne normalizálni. Mit tehetnék, hogy ne rezegjen a ház? Esetleg a rezgéseket elvezetni valahogy? Olyan megoldás szóba sem jöhet, hogy pakoljak valamit a gépre + oldalról legyen megtámasztva vagy hasonló.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest