- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
párhuzamosak szinenként a ledek...de ebben az esetben 3x-os árammal kell számolni,és 1db led nyitófeszültségével,ami a szineknek áganként megfelelő.cagyis harmadakkora ellenállás kell,mintha csak egy ledet használnál.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
djtrial
tag
üdv
vettem egy revoltec uv-s neon-t és az a baj hogy az egyik cső sokkal gyengébben ég mint a másik. ez később ugyanolyan lessz, csak azért ilyen mert még nincs "bejáratva"?Pentium Dual-Core E2160 - Gigabyte P35-DS3L rev1.0 - 2x1GB Kingmax 800 - ASUS EAH2600XT 256MB DDR3 - ASUS TV/FM TUNER - LG DVD író - Maxtor 200GB SATA, FSP 350W PNF - AeroCool AeroEngine II
-
HJ.Henry
tag
Sziasztok.Elektronikailag alulképzet ember segitséget kérne
Adott 3darab 8centis ventillátor ami egy vízhűtö radiátort hüt. Ha simán sorbakötöm öket akkor nagyon lassuak.Milyen értékű potmétert kéne ami párhuzamos kötesel szabályozni tudná rendesen a ventiket? 0.16 A az áramfelvételük darabonként és természetesen mindegyik 12voltos -
Dr Smoke
aktív tag
Üdv!
Tud valaki notebook lcd-hez vezérlőpanelt csinálni? -
gergo84
aktív tag
a tépegység legvastagabb kábelkötegére (amin a 20pin-es csativan vagymennyi), arra mekkora kábelharisnyát kell húzni? [link]
(ha már volt ilyen kérdés, bocs, nem megy a keresés) -
HJ.Henry
tag
A 4304-re senki se tud irni?
-
BandiHUN
veterán
válasz HJ.Henry #4304 üzenetére
25ohmos,ha egyben akarod,vagy 75ohm/darab,ha külön,durván kb.6v minimumfeszre számolva...1w/db kellene,vagy egy min 3w-os...szvsz ez nem igazán beszserezhető,de megoldhatod pl.valamilyen hátlapi/vezetékes szabályzóval is,ezek kicsi ventik,el kellene birnia az áramát...max úgy teszed,hogy kicsit érje a levegő...asszem a zalmannak van ilyen kis vezetékes potis szabályzója,ezres körül.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ádyz
addikt
sziasztok!
kérdésem: mivel, illetve hogyan kell a ventiket 5v-on vagy 7v-on járatni? hogy lehet ezt kivitelezni?
válaszotokat előre is köszönöm!
-
Gyuro!
aktív tag
Üdv!
Tönkre ment a házamban egy led világítás, az előlapon!
Az lenne a kérdésem, h tudnátok nekem mondani valami alternatívát helyette, vagy valami címet, ahol ilyeneket lehet kapni esetleg?! Gyári előlapi led, téglalap alakú (ovális is lehet)!
Olyan 5 cm hosszú és 3 cm magas kb. (SPY házban volt asszem.)
Előre is köszi a segítséget!Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét!
-
Daneeka
senior tag
A ground = - ?
-
GD
őstag
üdv!
van egy slim dell pc-m hozzá egy kicsi gyári dell 110W-os táp
a gépben 1 vinyó, 2ram, 1pci kártya, minden más integrált.. 800as p3-as proci
fogyasztása minimális
a tápot egy 8cm-es elég zajos venti hűti oldalról gyárilag a táp dobozán kívül
kérdésem hogy elképzelhető e valami passzív üzemmód?
ergo, leég ha lehúzom?
esetleg kockázat mentesebb ötletek csendesítésre? -
GD
őstag
valószínűleg egy olyan kis poti megoldás lenne mint amit a cpu hűtőkhöz szoktak adni
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék a notimhoz egy USB-s lámpát csinálni, tudom hogy lehet kapni de... home made powa Na szoval van egy ledem, és annak a lábait meik usb lába(k)ra kössem? Köszönöm a segítséget!
MOD: Meg kell-e ellenállás? Nem vagyok nagy elektronikus kütyüs... (tudom meik végét kell fogni a pákának) ezért kérlek szájbarágósan![ Szerkesztve ]
Oda mentem, ahol vagyok!
-
fero02
nagyúr
-
klambi
addikt
nemtudjátok meik normális boltban lehet emberi árak melett kapni jó elólapi panelokat
ha lehet kijelzőseket..vizuális típus vagyok...
mert én találtam1 et de azé ezz...sok szerintem ezekért a cumókért![link]"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
::Trunks::
senior tag
Szevasztok csináltam pár képet a gépemről.A tápharisnyázás folyamatban van,de nincs még zsugorcsövem,mert a másik táp volt beharsinyázva az meg bedöglött azt arra elfogytak,meg elosztogattam haveromnak [link]
[link]
[link]Véleményeket pls
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
fero02
nagyúr
válasz ::Trunks:: #4339 üzenetére
A 3. kép homályos.
-
őstag
Helló!
kérdésem lenne, egy táp 220-s aljzatát(amibe a villásdugó megy) szeretném áthelyezni, máshová, ehhez elég ha a 3 drótot(nafta, nulla, földelés), ami megy a dugaljba, megtoldom, és leszigetelem, és a végére újból ráforrasztom a dugaljt?, és akkor már hátra tudom tenni a htpc-hátuljába a mostani oldalsó pozíció helyett?
van ennek valami veszélyes vonzata, ha mondjuk egy villanyszerelő ismerőssel megcsináltatom?
milyen vastag kábel kellhet, ha mondjuk van hosszabíítóból maradt 3 eres kábel, az jó lesz hozzá?
előre is köszi
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest