- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

harry veterán Sziasztok, lenne itt egy feladat, érdekelne hogyan lehetne megoldani: 
 Párhuzamos vagy egyéb portokon át ugyebár lehet vezérelni számítógéppel ezt-azt (pl LCD, ilyet már építettem régebben). Ezt fordítva szeretném csinálni - lesz 8 kapcsoló, ez összekötve a géppel; egy progi ami ellenőrzi, hogy melyik gombot nyomom le, és ennek megfelelően lejátszana egy előre felvett hangot. Pl mintha billentyűzeten nyomkodnék gombokat és lejátszana hangokat.
 Ezt az összeköttetést mivel lehetne megvalósítani? Gondoltam pl billentyűzetra: a bill fólián lévő kivezetésekhez kötnék még 1-1 vezetéket és arra egy kapcsoló, így gép úgy érzékelné, mintha a billentyűt nyomnám le. Csak nem nutom, hogy mennyire lehet azt a fóliát forrasztani, vagy hogyan működik, mert maga a bomb alja (ami a 2 kivezetést összeköti) vmi gumi szerű anyag.
 Másik terv, hogy valami kimenetet használnék (pl párhuzamos), de ezt nem tudom hogyan lehetne megcsinálni, tudnátok adni vmi kapcsolási rajzot vagy leírás? Párat találtam neten de vagy nemigazán tudom értelmezni, vagy fordítva működik (PCről irányít valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- XPEnology
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Kolink Continuum 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest