Új hozzászólás Aktív témák
-
Vidual001
tag
"Ugye nem fog kelleni nekem az a 3 pin-es plusz kivezetés, ami a fő csatlakozóból ágazik el?"
Erre írtam, mert azthittem le akarod nyesni a 3 pines csatit

Egyébként adok még egy tippet, nem tudom mennyire vagy otthon a mókolásban

Ha van egy régi, használt számítógéptápod, ami még éppen üzemképes, akkor azon be tudod lőni melyik színű kábelen mi folyik.
Ezt a képet egy ezzel foglalkozó fórumon találtam. De nem tudom leellenőrizni, úgyhogy nem mondom biztosra.A régi tápot alaplap nélkül bekapcsolod (zöld + fekete kábelt összekötöd az alaplapi csatin, én egy gémkapcsot szoktam széthajtogatni és azzal kötöm össze, így nem kell kábeltvágni). Utána rácsatlakoztatod a coolert a tápra, én elsőnek színt a színnel tesztelném. Ha ez különböző a linkelt ábrától, akkor utána az ábrásat. Elméletileg hőmérséklet/terhelés függvényében ennek a ventinek saját magát kellene szabályozni, de kérdés, hogy alaplapról tudni fogja-e mikor mennyit kell pörögnie.
Neked a GND (Test) és +12 V lesz a fontos, ha nem szeretnéd szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Linux kezdőknek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- Corsair RM1000X 1000W Gold Moduláris Tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest