- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Valaki otthon van a motoros ledes index relék terén?
Rendeltem ebayről egy ilyen relét (meg egy 3 lábút kb. 1 héttel ez előtt a termék előtt, és az még nem jött meg, ez viszont már igen.....), fölraktam a ledes indexeket, bedugtam a régi helyére mindegyiket, utána a relét is (2 csatlakozós volt az előző is, szóval kihúztam, ebbe bedugtam, nem lehet elrontani..), szóval minden a helyén volt, kitettem balra az indexet, és ugyanúgy villogott jobbra is (mint az elakadásjelző a kocsikban), és amikor épp a "nem villanós állapotában" volt, akkor is világított halványan, szóval teljesen nem aludt ki, amikor épp nem villant. Remélem érthető, és valaki tud is segíteni nekem :/ Esetleg valami plusz ellenállást kellene bekötni? Nem nagyon értek hozzá.
Néztem videót youtube-on, és ugyanezzel a relével működik másnak, igaz hogy más motoron..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest