Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Bocs, azt hittem, az a 2,5A kisütőáram akar lenni. Töltési indulóáramnak talán megfelel, de ez típusfüggő is (nem lehet kisebbre állítani?). Nem tudom, mivel töltöd, de ha az egy tisztességes akkutöltő, akkor túltölteni úgysem tudod vele az akku, mivel a töltési végfeszültségen, 13,5..13,8V környékén 'megfogja' az akkut, nem engedi e szint fölé a töltést, inkább csökkenti az áramot. Egyedül az induló töltőárammal lehet gond, mivel a túl nagy érték gázfejlődést okozhat, a normál töltőárama pedig C/10, vagyis 1,1A értékű lenne, és nem találtam utalást arra, hogy ennél a típusnál konkrétan legfeljebb mekkora áram engedhető meg. Ráadásul ezzel a típuskóddal több cég is gyártja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi