- Mini PC
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Graphics Jómunkásember Na halihó mindenkinek, eljött a jóidő, és úgy döntöttem a gépházam megérdemli a sorsát, egy jó kis moddingot, legalábbis először szép festés formájában. Alany: Cooler Master Centurion 534 Eléggé fapados a tudásom, legalábbis szakmailag. Elképzelés van, fekete-fehér kombó, legalábbis errefelé hajlok leginkább. 
 Illetve carbonfólia is kerülne, méghozzá az előlapra, habár oda még lehet egy komplett sík előlap kerülne, és az előlap színén nem is variálnék, mert tetszik a "szálcsiszolt hatású" festés.Inkább az oldallapok kapnának új színvilágot, illetve a belsőt is gondoltam festeni, de nem tudom az mennyire tud tartós lenni. Pl ha feketére vagy fehérre festem belül, akkor milyen festékkel érdemes ezt kivitelezni, hogy az oldallap levétele ne okozzon túlzott sérüléseket. Lehet elsőre túl sok voltam, de azért köszönöm a segítséget  
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Automobilista 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő