- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Hello, van egy halott Dlink routerem. A tápja halott, a vezeték végén nem találtam feszültséget, rendeltem hozzá másikat de csak nagyobbat sikerült. (eredeti: 5V/2.5A, az új: 5V/3A) Sajnos még így se kelt életre.
Multiméterrel kimértem, hogy vezeték végén van fesz, de mikor bedugom a routerbe már a csatlakozónál se lehet kimérni. Teszteltem a csatlakozó nem hibás. Tehát ez hogy lehet? o.O
Végigmértem a nyákon szinte minden pontot ,hogy meddig vezeti el az áramot a nyák és kb a lap feléig jó lenne. Ha csak 1-2 dolgot kéne kicserélni azt még meg is tudnám oldani mert, forrasztani még tudok is de mint elektronikában annyira nem vagyok jártas.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy van egy HJ772-es vesz szabályzó aminek nem tudom, hogy ha a 2 szélső lábát lemérem, akkor ott vezetnie kéne az áramot igy multimérrel nézve? (a sípolós dologgal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő