Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
válasz
4Grider #11496 üzenetére
És egészen konkrétan melyik eszköz az, amelyik ajánlott részedről? Megírod kérlek?
Nálam itthon egy ZTE MC801A-van, de ennél rosszabb routerrel még életemben nem találkoztam. Jelenleg úgy tud nagyjából stabil lenni, hogy minden éjszaka automatikusan újraindul, és mellette bridge módban van. Ha 4 napig nincs újraindítva, lehal a WiFi hálózata, amin csak áramtalanítás segít, és ezt menetrendszerűen produkálja, szinte percre pontosan. 200 méterre, direkt rálátásban van a torony, a készülék ablaküveg előtt van, és mégis néha szeret leváltani 4G-re 5G-ről, alkalmanként pedig nincs internetelérés, pedig mindent rendben jelez - ezen szintén csak az áramtalanítás segít. Így sem a modem, sem a router részével nem vagyok elégedett, de megtanultam együtt élni vele.
Szóval összeszedheti nekem az összes 4G sávot, ha mellette teljesen megbízhatatlan.Ismételten, nagyszüleimnek arra van szüksége, hogy atom stabil legyen, és FullHD felbontásban YouTube használatra a szomszédos, 50 méterre levő toronyról tudjon 5, netán 10 Mbps-ot (eddigi válaszaitok alapján Yettel hálózaton). Ha azt mondod, ezt egy Cat6-os készülék nem fogja tudni, és ezért nem ajánlott, akkor elfogadom. Ha meg más az oka, akkor kérlek írd meg, mert szeretnék belőle tanulni. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest