Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
pulyka jocó #64397 üzenetére
Ne felejtsd el mindenkinek megemlíteni, hogy ha visszahívnak, akkor 70 Ft körüli percdíjjal számoljanak. Már ha egyáltalán felveszik.
Futár ismerős osztrák kártyával próbálkozott, elvétve vették fel neki, visszatért tutira (4990 Ft/hó). -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #64396 üzenetére
Régen se volt ilyen. Ha visszahívod, akkor kerül pénzbe.
-
pulyka jocó
senior tag
Köszi szépen a válaszokat
(Akkor ezzel a kártyával megoldottam most egy hónapra a korlátlan dumálásomat)
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
pulyka jocó #64392 üzenetére
Magyarországon nem számlázhatnak fogadott hívást még akkor sem, ha Tuvaluból hívnak.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
Pont az a lényege, hogy nem.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nincs extra költség, mert a lengyel előfizetés Magyarországon EU roamingban van. Hacsak el nem kezdik nézni a méltányos használatot.
-
mrobes
tag
válasz
tibor23 #64386 üzenetére
Szívesen megmutatnám a híváslistámat - ha még meglenne - a brutális mennyiségű külföldi bejövő hívással.
Az angol országhívó még hagyján, a fülöp-szigetitől kezdve olyan afrikai ország számairól hívtak, hogy csak lestem, alig fért ki a kijelzőre. Volt, hogy naponta többször hívtak, mindig más számról.
Aztán egyszer csak abbamaradt.
A számomra pedig vigyáztam, soha nem adtam meg kétes oldalon, nem kattintgattam ismeretlen csatolmányra. -
whbear
senior tag
Azt írta ki, hogy "Elégtelen Jogosultság". Nem indult el. Újra tettem, telefon újra indít, jogosultságokat átnéztem stb. Aztán a MiFi - ben lévő iQpro kártyás nettel simán elindult. Később írtam a fejlesztőnek, az volt a válasz, hogy biztonsági okokból csak magyar IP-vel megy. És hogy használjam az áruház WiFi-jét. Köszi, inkább azt nem. Írtam nekik, hogy angol és német IP-ről megy és VPN - en keresztül is, így aki valami rosszat akar csinálni az nem hatódik meg ezen, engedélyezzék az osztrák IP-t is ha már a német és az angol megy. Erre már nincs válasz azóta sem.
Szerk: Tudom, van az áruházban saját scanner is és free WiFi is. De nem szeretném egyiket sem használni, mert az Expressz Kasszát használom évek óta és továbbra is azt szeretném. -
whbear
senior tag
válasz
tibor23 #64386 üzenetére
100%-ban ez a tapasztalatom nekem is. Nem veszik fel, nem hívnak vissza, ha nem küldöm el a számom vagy nem veszik fel vagy jól kiosztanak hogy miért rejtem a számom. Kezdek arra jutni, hogy ha már külföldi szolgáltató akkor csak internet és voip alá a telefonáláshoz. Magyar szám kell, vagy feltöltős SIM vagy Ephone ad bejövő számot. De még így is problémás, múltkor fél órát küzdöttem az Expressz Kasszával a Metróban amíg rajöttem, hogy az osztrák IP miatt nem megy. Most erre tartani egy magyar VPN-t elég luxus. Így marad mégiscsak egy jó flottás kártya a MiFi - be és kész. Az meg még egy eszköz ami húzza a táskát. Szóval macerás dolog ez a fillérb.szás.
-
tibor23
senior tag
válasz
mrobes #64366 üzenetére
Ha letiltod, nem veszed fel a rejtett és a külföldi számokat, ugyanannyi spam, telemarketing, és egyéb hívásokat fogsz fogadni, mivel a mostaniak 99%-a rendes számmal, sokszor akár visszaellenőrizhető szolgáltatói számmal nyomul - úgyhogy sok sikert!
Amúgy meg valós probléma, hogy minek fogadjak külföldi hívást, ha nincs ismerősöm külföldön. Nem fűznék egy ilyen külföldi kártya használatához különösebb sikereket. Mikor 21-es körzetszámmal hívtam (nomadikus), azt is sokan kinyomták, nem vették fel. -
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
domper2015 #64381 üzenetére
Igen.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
domper2015 #64383 üzenetére
miért, miért...
ehhez nem kell közgáz diploma, több áfa bevétel, hogy csak egyet említsek -
domper2015
senior tag
válasz
trec12 #64379 üzenetére
Minden mobilos cégnél rekord bevétel és nyereség, de emelni kell a díjakat az inflációt követve.
Szinte az összes környező országokban kedvezőbb áru tarifákat találni(kivéve a szlovákoknál).
De nem perceket esznek az emberek, Romániába és Szlovákiába járnak az emberek bevásárolni.Baromira nem akarom megérteni, hogy miért inflálták el a dicsőséges Forintot.....
-
zzola
titán
válasz
domper2015 #64381 üzenetére
Hogyne lenne.
-
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #64380 üzenetére
Van még egyáltalán itthon mms?
-
trec12
addikt
válasz
domper2015 #64378 üzenetére
Csomó akcióval, akinek itt nem jó, akkor oda kell költözni
Ahány ország annyi féle gazdasági és szabályozási környezet. Ez aztán befolyásol mindent a hírközlési szektor költségeit, tarifáit. Ezt sokan az Istenért nem akarják megérteni. Aztán persze fejtegethetjük a miérteket főleg mo. vonatkozásában de az nem ennek a fórumnak a témája....
-
domper2015
senior tag
A prepaid lengyel Orange kártyával nincs VoLTE és VoWifi Magyarországon.
Roaming adat mennyisége is erősen korlátozott.
Lengyelországban tényleg adatkánaán van, 5 Zlotyi applikációban történő feltöltés során 5 + 10 G ajándék net 2 napra.
Csomó akcióval, akinek itt nem jó, akkor oda kell költözni -
vacs
veterán
válasz
maximuss #64345 üzenetére
Havi 2830 Ft-ért korlátlan beszéd és SMS plusz 8 GB net
Reddit link.Érdekes, hogy itt a topikban senki nem reagált erre.
Mi a véleményetek? -
sixtybi
tag
Auchan flottába lehet menni cégesen is? Csinált már valaki ilyet? Mert gondolom kell lfottaigazolás a bizalomkártyával, de az meg csak magánszemélynek lehet?
-
helgi
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #64368 üzenetére
Valszeg rosszkor voltál rossz helyen
.
-
Robi_73
őstag
válasz
-
axioma
veterán
válasz
passz, ebbe nem futottam bele
-
-
axioma
veterán
válasz
mrobes #64366 üzenetére
tipp: csak nehanyszor uvoltsd le a telemarketinges fejet honnan van a telefonszamom [veletlent nem elhinni], mikor adtam engedelyt ilyen hivasokra felhasznalni, mi az adatkezelesi azonosito szamuk, gdpr stb hangoztatasaval. En kovetkezetesen _mindig_ anyazok, a hivo nevet elkerem a feljelenteshhez [felirom, de ritka bunko kell legyen ahhoz h be is jelentsem tenylegesen]
Leszoktak rolam! Bazi nagy felkialtojel lehet a nevem mellett, mert nem hivnak [most van egy uj feltoltos szamom, azon kaptam 1x, honapok alatt az elso, de ott is tuti bejeloltek problemasnak...]
Igy mar nyugiban felveszem, barmilyen szam hiv. -
mrobes
tag
válasz
TomPack #64362 üzenetére
Én se veszem fel. Nem azért, mert nem merem, csak egyszerűen nem akarom felvenni.
A privát számok is le vannak tiltva.
Mivel nem vagyok se üzletember, sem pedig irodista, aki mondjuk ráér a telefonját nyomkodni, ezért a hócipőm tele van az állandó scam hívásokkal, meg telemarketinges zaklatásokkal. Persze 5 másodperc udvariasan megköszönni a lehetőséget és elbúcsúzni, de ehhez sincs kedvem napjában párszor eljátszani.
Kb. olyannak érzem, mintha napi 3-4x valaki becsöngetne, amire kimegyek meg nincs ott senki. (mint gyerekkorunkban csináltuk).
Bocs az offért, csak azért írtam, mert sokan itt "rettegőznek" másokat a tiltott számokért, pedig lehet, hogy csak nyugalomra vágyik az ember. -
TomPack
őstag
válasz
trec12 #64350 üzenetére
Azért macera, mert kell hozzá egy magyar SIM-is!
A Samsung telefonok, és még sok Androidos is az extra roaming költség elkerülése végett (nem mindegyik) dual SIM roaming módban nem kapcsol át automatikusan annak a kártyának az adatkapcsolatára amivel éppen beszélünk, -hiába van az beállítva a SIM-kezelőben-
Szóval nekem okozott néhány helyzetben meglepetést.
iPhone-on állítólag nincs ilyen "probléma", ők engedik beleszaladni a júzert az esetleges extra díjakba.Szóval a drei-el beszéd közben nem volt netem és 2G-n telefonálhattam, és ha a magyar számommal hívtam valakit, vagy engem hívtak akkor azon sem volt internet hívás közben!
Szóval ez tényleg macera.
Esetleg ha két telefonnal rohangál az ember?
-
4Grider
nagyúr
válasz
RoyalAirForc #64356 üzenetére
Az ismeretlen számú hívások blokkolása egy csomó gyári tárcsázóban, így az androidosban is benne van. Nem egy emberrel találkoztam, aki használja is.
-
tibor23
senior tag
válasz
floratm #64351 üzenetére
A flotta egy céges közösség, hogy a munkatársak kedvezően elérhessék egymást, nem az amit itt azért csináltak, hogy valamilyen szinten kikerüljék a kartellt. Szerintem ahol normális piaci körülmények vannak, erre céges környezetben sincs szükség. Teljesen elavult, mivel a külföldi hívások is már megoldhatók fillérekért, helyi díjak méginkább. Magyarország maffia telekommunikációs téren is, ezért van szükség ilyenekre.
-
TomPack
őstag
válasz
RoyalAirForc #64353 üzenetére
Drei-nak egyik itthoni szolgáltatóval sincs szerződése HD-hangra! Más országokban természetesen megy a hívás 4G-n, csak itt Kartellisztánban nem sikerült szerződniük rá.
Telefonálás közben biztos hogy neked is 2G-re vált át a telefonod, és a másodperc mutató mellé sem írja ki a HD-ikont, még VoWifi-n indított hívások esetén sem!
Egyébként a 2G-hívás is sokszor elég volt, de néha mintha a Holdat hívtam volna, annyira botrányosan rossz volt a minősége. Mintha valami biztosítást tukmáló call centeres hívott volna, azok szoktak ilyen gyatra bitrátával felhívni.Valaki kipróbálhatná ezt a lengyel szolgáltatót!
-
válasz
RoyalAirForc #64356 üzenetére
Még mindig itt tartunk?
Persze, ez a valóság. -
-
floratm
senior tag
válasz
maximuss #64345 üzenetére
Úgy látom tendencia hogy a külföldi szolgáltatók többet kinalnak olcsóbban mint a hazai karteles banda, sőt mint a hazai flották!
Milyen lehet akkor az ottani flotta?Akár külön topikot is megérdemelne a téma.
Enge csak adat opció érdekel, a kevés hivasra ott van a feltöltös + voip
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 4
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest