- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A DPI flottához új előfizetőként is lehet csatlakozni, nemcsak számhordozással? Előre is köszönöm a segítséget
-
nimfas
addikt
Volt már?
Hatósági vizsgálat a Telenor és a Telekom áremelése miatt
Továbbá... a DPI-s csomagot nem láttam a Telenyomor által küldött szeretetcsomagban a felsorolásban, akkor itt nem változnak az árak?
-
zsambek
aktív tag
Egy ötletem egyébként lenne, hogy miután regisztrál valaki a fórumra, akkor meg kellene nézni egy pár perces, hogyan fórumozzunk videót... Aztán mondjuk lehet, hogy ugyanaz lenne ezzel is, mint az EULA-val, hogy csak átgörgetünk rajta, mert úgyse érdekel.
Még azt hozzátenném, hogy már azzal tökéletesen elégedett lennék, hogy mielőtt felteszi valaki a kérdést, azelőtt azokat a szavakat, amik így tömören tartalmazzák, hogy mi után is érdeklődik, azt beírná a keresőbe, és utána tenné fel ténylegesen a kérdést. Általában én is így szoktam én is válaszolni, hogy megnézem először, hogy milyen szavakat használt a kérdező, beírom a kereső fülbe, ha dob ki értelmes választ, akkor csak belinkelem, hogy itt meg tudja találni, hogyha pedig esetleg nem hozna ki eredményt, akkor pedig én megírom a saját válaszom.
-
válasz
INGJOKE #16185 üzenetére
A szolgáltatási díjak, feltételek és kedvezmények bruttó összegben értendők, és belföldi, normál (nem emelt díjas) hívásokra, valamint SMS és adatforgalomra vonatkoznak. A belföldi hívások számlázási egysége egy másodperc.
(1) A Médium tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként az első 2000 perc belföldi normál díjas hívásra vonatkozik (hívásirányonként együttesen). Az ezt meghaladó belföldi normál díjas hívások díja 10,80 Ft/perc.
(2) A VIP tarifacsomagba foglalt 0 Ft/perc díjszabás számlázási ciklusonként korlátlan mennyiségű normál díjas belföldi hívásra és belföldi hálózaton belüli, Magyar Telekom és Vodafone hálózatba irányuló normál díjas SMS küldésére érvényes. A VIP tarifacsomag szolgáltatás lakossági célra és nem kereskedelmi jellegű felhasználásra érvényes.
(3) Az előfizetés havidíja 100%-ban lebeszélhető normál díjas belföldi hívásokra. A kedvezmény az előfizetések között nem vonható össze és a le nem beszélt havidíj a következő számlázási ciklusra nem vihető át.
(4) A DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag kedvezményes szolgáltatási feltételei mobilinternet-szolgáltatás egyidejű igénybevételét is magukban foglalják. Szolgáltató a DPI Alap tarifacsomag mellé a 200 MB szolgáltatáscsomagot, DPI Médium tarifacsomag mellé a 2 GB szolgáltatáscsomagot, a DPI VIP tarifacsomag mellé pedig a belföldön korlátlan adatforgalmi keretet biztosító mobilinternet-szolgáltatáscsomagot aktiválja, a tarifacsomag aktiválásával egyidejűleg. A tarifacsomag megrendelésével az Előfizető a mobilinternet-szolgáltatást is megrendeli. A mobilinternet-szolgáltatás havidíja a DPI Alap, DPI Médium és a DPI VIP tarifacsomag havidíján felül fizetendő. A tarifacsomag mellé megrendelt mobilinternet-szolgáltatáscsomag helyett az Előfizető jogosult magasabb benne foglalt havi adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet-szolgáltatáscsomag megrendelésére is. A havidíjban foglalt belföldi adatforgalom felhasználását követően a túlforgalmazás díja belföldön 0 Ft / MB, ugyanakkor a Szolgáltató a szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebességét 32/32 kbps
sebességre lassítja. Garantált GPRS/EDGE/3G/HSPA+ letöltési sebesség: 0 kbit/s; feltöltési sebesség: 0 kbit/s.
(5) Kommunikációs rendszeren belüli hívásnak minősül DPI tarifacsomaggal rendelkező előfizetők alkotta csoporton belül lebonyolított belföldi (hálózaton belüli) normál díjas hívás. -
Viliada
csendes tag
Nekem meg Vodás flotta kellene. Az Audit and Credit mobilflottája biztosan Tmobilos? Onnan kaptam ajánlatokat. Azt írják, amíg nem választok, nem tudhatom meg, melyik szolgáltató ajánlata.
Valaki erről tud valamit?
-
válasz
KurtCobain #16183 üzenetére
nettó, bruttó? internet csomagok?
-
MPeter87
őstag
T-mobilos korlátlanból vagy min 500 perces csomagból melyik lehet a legolcsóbb flotta?
Itt konkrétan a voda és a telenor is sz@r, alig van térerő. -
liquivent
csendes tag
Sziasztok!
DPI aktuális készüléklistát tud valaki mellékelni, linkelni?
Sajnos engem még nem enged be a felületre...Köszönöm.
-
törölt tag
Mit lehet tudni a DPI flottáról?korlátlan?vagy milyen percdíjak vannak?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Én is érdeklődnék, hogyan tudnék belépni DPI-s flottába. Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Nagyon jó az ajánlat a forensisnél :-) De nekem sajnos telenor flottéra lenne szükségem.
Tud valaki segíteni korlátlan csomagban ? -
törölt tag
válasz
dedike #16167 üzenetére
Gondolom a részletek nem ragadtak meg...csak első évben 6500ft és nem sim díj hanem prémium tagság....akinek nem ér meg évente 6500ft ot,hogy ha pl lerobban az autójával elviszik ingyen a szervízig vagy a helyszínen megcsinálják az autót alkatrész árba...a prémium tagság nem csak a flottára vonatkozik
-
kingzaza
csendes tag
Üdv,
Engem is érdekelne, visszaolvastam, de nem teljesen viágos...
Meghívó kell, vagy mi a St.szösz...Kérem, köszönöm
Z
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Privátban kérhetnék egy kontaktot DPI flottába belépéshez?
Akinél tavaly én csatlakoztam az nem válaszoltam. A páromat is szeretném bevinni a flottába . -
-
zsambek
aktív tag
Ezt csak így itthagyom
Lehet beszélgetni.
-
KurtCobain
őstag
Tudna valaki friss DPI árlistát küldeni?
Köszi. -
dptrsk
addikt
válasz
PH-BUF #16160 üzenetére
Szerintem nem kell másik díjcsomagba menni, csak kérni, hogy vegye le a kötbért, mert csak...
Ha nem akarják levenni, akkor kérd a Dominora váltást.
Ennek a díja 2700forint+kötbér.
A 2700 forint a Domino kezdőegyenlege, amíg nem hordozzátok át a számot ezt tudjátok költeni, számhordozáskor elvész.Ilyen Dominos lehetőség biztos van. Szerintem azért küldenek el mert amit szeretnél azután nem kap jutalékot, s nincs kedve dolgozni... Sajnos ilyen van... Multkor engem meg akart győzni, hogy a Domino Surf az egy netcsomag, telefonálni nem tudok vele...
Ha megvan a Dominora váltás kéred a DPI számhordozást.
-
PH-BUF
újonc
válasz
dptrsk #16159 üzenetére
bementek egy T-Pontban s megmondjátok, hogy le szeretnétek vetetni a kötbért(ilyet lehet kérni), s akkor ha ez megvolt a DPInél elindíttatjátok a számhordozást
Na éppen így akartam én is, csak a Telekomnál azt mondták, hogy ilyen esetben azonnal megszüntetik a számot is. Így attól tartok, hogy mire a Telenor elhordozná a számot, addigra nem lesz mit.
Amikor mondtam, hogy szeretnénk megtartani, volt, aki valami 2eFt-ot emlegetett, máshol meg azt mondták, hogy egyszerűen váltsunk díjcsomagot. Viszont akkor meg marad a hűség.Lehet az lesz a megoldás, hogy levetetem a kötbért, és átmegyek hűség nélküli díjcsomagba arra a pár napra? Már ha lesz ilyen opció...
-
dptrsk
addikt
válasz
PH-BUF #16158 üzenetére
Számhordozást DPInél is csak a megrendeléskor tudsz kérni, olyat nem lehet, hogy kérsz egy számot 20/xxxxxxx és utána azt mondod erre tegyék rá a 30/yyyyyyy számot.
Olyan van, hogy elindítod a hordozást, s amíg nem teljesül a Telenoros SIMet már használhatod egy ideiglenes 20as számmal, de az csak a hordozás teljesüléséig él.
Ha 6eFt a kötbér s azt kifizetnétek, akkor szerintem bementek egy T-Pontban s megmondjátok, hogy le szeretnétek vetetni a kötbért(ilyet lehet kérni), s akkor ha ez megvolt a DPInél elindíttatjátok a számhordozást.
A Telekomosnak nem kell tudnia, hogy miért akarod kifizetni a kötbért, de ha nagyon tudni akarja, mondd azt, hogy a cég, ahol dolgozol "átvette" tőled a telefonszámot, de ahhoz, hogy a cégre kerüljön rendezned kell a kötbért.
-
PH-BUF
újonc
Sziasztok!
Némi tanácsra volna szükségem. Jómagam már másfél éve elégedett DPI felhasználó vagyok és most bevinném az asszonyt is. Ő még havidíjas a T-nél, és van még rajta fél év hűsége, amit 6eFt ellenében ugyan elengednének a Telekomnál, viszont azt mondják, akkor rögtön elvész a száma, mert megszűnik az előfizetése. Viszont a számot jó lenne megtartani, nem szeretne újat. Nyilván szeretnénk áthordozni a számát a DPI-hez.
Eddig három helyen kérdeztük és háromfélét mondtak, volt valami 2eFt-os hordozási díjról is szó.Tudom, hogy ezt a T-nek kellene feltennem, de először megpróbálom értelmes emberektől is megkérdezni
Tehát mindez úgy járható, hogy jelentjük az igényt a DPI-nek (csatlakozási folyamattal tisztában vagyok), és amikor megvan a Telenoros új SIM, akkor rendezzük a T felé a hűség-lelépési díjat és akkor kérjük a hordozást a Telenortól?
Mivel a Mobilforce emlékeim szerint nem túl könnyen érhető el, ezért nem szeretném azt, hogy esetleg mire áthordoznánk a számot a T-től, az meg már gyorsan meg is szünteti. Viszont a hordozást meg addig gondolom nem fogja engedni a T, ameddig hűség van rajta.Köszi előre is a válaszokat.
-
zsambek
aktív tag
válasz
trefi83 #16156 üzenetére
Ha félsz aláírni 2 évre, akkor ne írj.
A digi-nek a honlapján egyébként fel tudsz iratkozni a hírlevelükre, úgy teljesen up-to-date tudsz lenni.
Számold ki, hogy az adott csomaggal, plusz amennyiért a telefont kapod, akkor azt mástól, vagy esetleg flottától mennyiért kapnád meg. Szerintem, ha a jelenlegi telefonod rossz, vagy már nem tudsz vele élni, akkor ne habozz, és vegyél egy újat, kár azon rágódni, hogy mi lesz, ha megveszem, és pont akkor indul be a digi. -
trefi83
csendes tag
Digiről van valami hír?
Fèlek aláírni a T-hez 2 èvet, pedig telefon váltáson gondolkodom. Szerintetek a Digi idèn mèg mutat valamit? -
zsambek
aktív tag
válasz
NorbiG2 #16153 üzenetére
Én nekem a Facebook Messengerrel pedig jó tapasztalatokat tudok most megosztani veled. Egy olyan 20x telefonáltam vele, ilyen 5-10 perceket, és egyszer se volt vele gond. (iPhone 5, és iPhone 4S, iPhone 4 készülékeken volt tesztelve, 120/10 mbit-es nettel (nem tudom, hogy melyik telefon mennyit tud ebből megenni, csak azt akartam szemléltetni, hogy a sávszéllel nem volt hiány, esetleg neked lehet, hogy ez okozta?!))
-
zsambek
aktív tag
válasz
NorbiG2 #16149 üzenetére
Szia!
iOS, és OSX-eseknél ott van a FaceTime, ami szerintem egy nagyon jól működő dolog. (Saját tapasztalatból mondom, az ismerős körömből nagyon sok mindenkinek iPhoneja van, szóval ha én telefonálok, akkor ezzel szoktam, valamiért nekem bevált)
Akkor még van egy másik opció a Facebook Messenger-en keresztüli hang, illetve videóhívás, párszor használtam eddig, de ennek sincs nagy baja.
Igazából szerintem meg kell nézni, C1neDog kollégának biztos van valami listája, hogy melyik mennyit fogyaszt, szóval ha az a fontos, akkor esetleg őt lehetne megkérdezni.WhatsApp a helyesen írott formája. Egyébként az angol What's up? "kifejezést" alakították át.
-
NorbiG2
tag
Internet alapon működő ingyen telefonálási lehetőségek mik vannak, hasonlóak, mint a Skype, Viber, Wats app?
Persze ezekkel csak azok hívhatóak, akiknek szintén van ilyen a készülékükön.
És melyik, ami videóhívásra is alkalmas? Skype, Viber igen, Wats app az még nem. -
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Mcleod #16144 üzenetére
Szia!
Már nem hinném hogy mp alapúak a Voda csomagjai, tudod annak idején megküzdéses alapon maradt az, annak aki megbirkózott érte a régi ügyfeleket megtartó menüben az ügyfélszolgálaton.
Nekem élő szerződésem volt, tehát csak látszólag kekeckedtek velem, de kiosztásos alapon maradt az mp alapú elszámolás mindenkinek közülünk.
Magyarul megmondtam nekik, hogy felrúgom ez egész szerződést, és nyakukba akasztom a fogyvédelmiseket ha baszakodnak velem. Nem tudtak mit kezdeni velem, hiszen ott volt leírva a szerződésünkben a frankó.
Internettel is ki lehet egészíteni a csomagokat, legalábbis annak idején az volt. Most sincs ez másképpen biztosan. Erre árakat már nem tudok mondani, rég nem figyelem őket.
Mi tényleg vodkások vagyunk, de akkor forgalmazták az összes szolgáltató több flottáját is.
Telót meg ne végy tőlük ! Sokkal jobban jársz ha becsattogsz egy GSM üzletbe, és ott olcsóbban kapsz készüléket mint a szolgáltatóktól.
Semmi kedvezményt nem kapsz a készülékekre, mondván ők; hogy nekünk flottásoknak amúgy is sok kedvezmény jár.
Én innen vettem a készülékeket megbízható fórumtársaktól csoportos rendelésekben: Neken N6 - THL T11 - Jiayu G4S. Ezek mind előreutalásosak voltak kerülő úton, meg az EU -ból fa nélkül. -
Mcleod
tag
válasz
SárkánySzív #16139 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő összefoglalót, nagyon jól hangzik.
Igazából úgy látom, hogy most sem rosszak a csomagjaik, de nem tudom, hogy ezek másodperc alapúak-e, mert akkor lenne az igazi. Még nem hívtak vissza sajnos, remélem hamarosan megtörténik.
Internettel ki lehet egészíteni a csomagot? Ha igen, milyen árakon?
Akkor ha jól látom a te csomagod szolgáltatója a Voda, valószínűleg a többié is.
Reméljük a Vodánál is lesz 4G hamarosan, bár ha jó lenne a vidéki 3G lelfedettség az is elég...
Milyen áron lehet készülékeket vásárolni? Vagy jobban megéri ha kártyásan veszel egyet aztán azzal használod?Köszönöm.
Üdv: Tibor
-
tomchy
tag
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz
Mcleod #16136 üzenetére
Jehhh !
Jelenleg öten 3. éve vagyunk itt, mint flottások. A csomagokról már nem tudok neked mondani semmit, mert az a csomag amiben Mi vagyunk már nem is létezik.
Az ügyintézés viszont az teljesen korrekt.
Mindenképpen kérj tőlük ár ajánlatot !
Amiben MI vagyunk az a MOV - D csomag, ami MOLL flotta.
Havidíja 2068 Ft, ebből lebeszélhetsz 1568 Ft másodperc alapon, a többi az a Matolcsi adó. A lebeszélhetőség tehát 100 perc bármelyik hálózatba.
Most Februárban járt le a hűség nyilatkozatunk, és felhívtak a vodától hogy kívánok -é továbbiakban is a flottájukba tartozni.
Ismét bemondtunk kettő évet, mert ez jó nekünk DPI ide, vagy oda: Lehetett választani hogy ajándék 100 perc másodperc alapon hálózaton belül, vagy 20 perc hálózaton kívül. Mi a 20 percet választottuk hálózaton kívülre.
Egymásközt ingyenes a duma !
Jahhh, és belépési díj köteles, de mivel Én vittem magammal még négy embert, így kaptam egy ingyenes belépést; és a többieké is nevetséges összeg volt. Személyenként 4 rugó.
Az előfizető az Te vagy, a számlát azt Te kapod.
Ennyi! -
Zirowe
nagyúr
Az elso kepen levo papirt tartalmazo levelet en is megkaptam tegnap.
Ezek a valtozasok mennyire erintik a dpit?
Gondolok itt foleg az adatkeret eleresekori lekapcsolasra (ami ritka goreny dolog..). -
sapo
csendes tag
Kicsit visszaolvastam a fórumban és azt találtam, hogy a DPI-s jelszó te..on. (Nem szabad kiírni mert az ügyvédek megrágnak és egészben ...)
De!
a dpi.fidesz.hu belépési oldalán egy telefonszámot kell mostanában beírni. A jelszót nem is lehet módosítani.
Valaki segítsen, hogy tudnék ide belépni csatlakozási céllal. Vagy itt nem is lehet csatlakozni? Akkor hogyan lehet? -
Mcleod
tag
Sziasztok!
Ezzel a céggel valaki találkozott már?: mobilflottak.hu
Jónak tűnik még a legkisebb csomagjuk is, bár igazából csak akkor ha másodperc alapon adnák...Elvileg hamarosan kapok majd bővebb tájékoztatást, mert itt még az sem derül ki, hogy melyik szolgáltatónál vannak...
Ha valakinek már van tapasztalata, ne titkolja el!Köszönöm.
-
kcsa
veterán
Sziasztok,
Olvasgatom a topikot, látom a Prána és a DPI megy mostanában. DPI-be hogy lehet bekerülni?
-
Siriusb
veterán
A szerződésben az van, hogy lassítják.
(#16126) setom
Pontosan nem tudom, mert engem rokon vitt be 2 évvel ezelőtt, én csak a SIM kártyát láttam. Azt tudom, hogy szabad kártya nem nagyon volt az utóbbi időben. Kérek valami publikus kontaktot, ha van lehetőség még belépésre és szólok. -
Siriusb
veterán
Na, maradtam a régi flottában, csak megújult formában. Vodafone-nal direktben van a szerződés, 2 év hűséget alá kellett írni, nevemre jön a számla. A szerződés megkötése után azzal indították, hogy lekapcsolták az eddig működő mobilnetet (habár a szerződésben ez kötelező opció). Kétszer telefonáltam az ügyfélszolgálatra, mindenki mást mondott, személyes megjelenés hatására sem volt változás, írjak alá hűséget és fizessek külön a netért. Grrrrrr.
1 hét alatt sikerült felhúzni magam, fél óra ügyfélszolgálatos telefonbeszélgetés és 1 óra személyes kínlódás az egyik üzletükben némi papírozással meghozta a várt eredményt. Kíváncsi vagyok az első számlára, ha külön díjat számolnak fel, akkor már tényleg fogyasztóvédelem lesz.A legkisebb tarifacsomagban vagyok, havidíj 1400 Ft, percdíj 11,5 Ft. Havidíj nem lebeszélhető, viszont van 500 MB net benne. VoIP megy.
Azt hittem, megyek én is DPI-be, de mégis ez lett. -
aliz36
csendes tag
Értem. Köszönöm
-
tomchy
tag
válasz
aliz36 #16121 üzenetére
Leadod az igényedet, 1 napon belül a Mobilforce-nál van. Utána ők hívnak általában 2 héten belül. Volt, akit 2 napon belül, volt aki egy hónapnál is többet várt.
Ekkor adategyeztetés és 1-2 nappal később nálad a sim/készülék.Gondolom befolyásolja még, hogy az adott készülék elérhető-e, van-e raktáron, stb.
-
aliz36
csendes tag
Ha regisztrációval egyszerre kérem, mennyi idő mire megjön a készülék.?
Jelenleg feltöltős tmobilos számom van azt szeretném hordozni . Ennek mennyi az átfutási ideje? -
aliz36
csendes tag
Lenne még egy kérdésem a DPI-vel kapcsolatba.
Jól értem, hogy lehet készüléket vásárolni hozzá, de ha most lépek be, majd csak év végén kérhetek hozzá? -
aliz36
csendes tag
Happyfonról tud valaki mondani valamit?
-
zsolez76
tag
Üdv! Vasas flotta csomagban vagyok és maximalista net csomaggal. Az ügyfélszolgálat azt mondta,hogy flottásoknak még nem elérhető a 4g. Ha esetleg váltanék net csomagot,mondjuk a mobilnet basic-et,a 3gb-osat,ami új csomag,azzal elérhető lenne a 4g? Vagy régi vasas flotta csomaghoz eleve nem engedélyezett? Szerintetek? Köszi!
-
-
Mano66
senior tag
A DPI flottához csatlakozásnál.Meglehet oldani,hogy a számok amik hordozva lennének más néven legyenek.A mostani csoportban egy néven fút az összes szám,azt szeretnénk szétbontani.Most van 1 előfizető 4 számmal és azt szeretnénk,hogy mindenki megkapja a saját számát a saját DPI előfizetésével.Ez nagyon macerás lenne,vagy érdemesebb új számokat kérni mindenkinek.
-
Soma01
veterán
Dual SIM. Kell egy adatkártya is...
-
-
havri1
félisten
válasz
Stalki #16100 üzenetére
Liga 4200 ugyanez, 5k a 2gb-al.
Csak húzósabb a percdíj is sajnos.Internet Mini Online Opció (2év) választása esetén - 50 MB/hó 2 987,04 Ft
Tudatos Opció (2év) választása esetén - 500 MB/hó 4 165,60 Ft
Maximalista Opció (2év) választása esetén - 2 GB/hó 4 978,40 Ft
Ebből lebeszélhető bármely normál díjas belföldi hívásokból 2 540,00 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest