Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 7 tech fogadalom 2026-ra, amit tényleg betartasz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triathlete
senior tag
Eddig jó!
Van még itt valaki?
-
Triathlete
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
ööö...izé!
-
Triathlete
senior tag
Mountcastle nagyot ment tegnap...
-
Triathlete
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Nagy tanítás az a csapat, de legalább örök ígéret
Ismerek három másik srácot akiknek szintén ez a kedvenc csapata, legalább ennyi ideje. Amúgy 98-as logójuk volt a legjobb, akkor még nem röhögött ki minket mazochista fanokat
-
Triathlete
senior tag
Ha tolás van akkor elég a védőnek a labdát birtokolni, és úgy a bázist megérintenie. Első bázisra mindig "tolás" van, így ott soha sem érintenek.
#976: kiesik az a támadó, de van kivétel. Ugyanis ha mondjuk elütik a labdát az egyik bázisvédő felé, ő pedig nem tudja elkapni a labdát, pedig a lehetősége megvolt rá, és utána érinti a futójátékost, tehát a futó a védő mögött fut tovább a bázisra és így érinti meg akkor nem minősül akadályozásnak és nem lesz automatikusan kieső, hacsak (!) egy másik védőjátékost a közvetlen elkapásban nem gátolt. Ha mégis, akkor out, kiesett.
-
Triathlete
senior tag
Mikor defensive shift van, azaz, hogy a klasszikustól eltérően állnak fel a védők egy ütőjátékoshoz készülve azt mutatják mindig. Ettől eltekintve kb. felesleges, hisze többnyire ugyanazt látnánk. Ha futó van valamelyik bázison azt vannak olyan csatornák akik kirakják kis ablakban valamelyik felső sarokba, hogy lopás esetén lásd azonnal ha fut. Ha nem akkor a kommentátor (angol) szokta mondani, mert ugye ők több képet látnak, illetve a C (catcher) mozgásából is látni, hogy míg várja a labdát már dobáshoz készülve pozíciót vált, kicsit feljebb emelkedik.
Ha tolás van akkor az esetek túlnyomó részében szükségtelen mutatni, hiszen ha pattan akkor fut mindenki. Teli bázisnál úgy szintén. 3-2-2-nél pedig már pitchre indul mindenki, és így tovább.(#972) F-ECT$ : Megértem és nem akarok semmit elindítani, de nekem az NFL teljesen érdektelen, ellenben egy rugby meccset bármikor leülök megnézni szívesen. Másképp, más dolgokra vagyunk fogékonyak. Illetve én javaslom a sportág kipróbálását, úgy jobban köthető, személyesebb lesz, hogy mit is látsz a TV-ben.
-
Triathlete
senior tag
Pedig minden egyes dobásban van érdekesség, és taktika. Nevezetesen ahogy zajlik a kommunikáció a cathcer meg a pitcher között, mikor mit kér a catcher arra mit reagál a pitcher és miképp tudják megvalósítani.
Igazából mi a nagy play? Egy grand slam? Jó, jó négy pont, de szerintem van millió más játékelem ami érdekesebb. Double play, caught steal, home steal, infield fly, diving catch, nagy strikeoutok, 3-2-2 ilyenek sem voltak eddig?
A baseball alapjában egy védekező sport, nekem az edzőm még azt mondta, folyamatos damage control. Ebből eredően aztán a védekezés elemei a fajsúlyosabbak és szerintem a látványosak. Azt mondják a hozzáértők és én is ezt vallom, hogy minél kevesebb pont van egy mérkőzésen annál jobb a mérkőzés! -
Triathlete
senior tag
Fordítva vagyunk bekötve, számomra az NFL érdektelen. Ugyan nem láttam a meccset de tény, hogy vannak gyengébbek is, viszont ha elkezded érteni, akkor rájössz, meglátod, hogy a legpontszegényebb mérkőzések a legérdekesebbek. Ha elkezded érteni mit miért, milyen sorrendben dob a pitcher, vagy sorozatos szép védőmunka ami nagyon nem olyan egyszerű mint ahogy kinéz...Mondjuk ez évekbe telik, az igaz! :/
Nézők itt nem sokat tesznek hozzá véleményem szerint. Viszont ha nincs meg a kezdeti tüzes lelkesedés, úgyis elhagyod egy idő múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van még itt valaki?
Mégsem egy PG-ről van szó.