- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #2049 üzenetére
Kedves darvinya !
Köszönöm hozzáértő válaszod, de tudomásom szerint a TV-m viszi az mkv filmeket (ezért is vettem meg) és a többit is szokta gond nélkül, eddig kb. 1 max. 2db film-el találkoztam (150db+ van "letöltve") ami szerintem nem megfelelő "átdolgozásnak" is köszönhető, hogy a TV-m nem kezeli megfelelően... ez is benne lehet a pakliban igaz ?
/csak egy sejtés, mivel a Film nem eredeti 25GB+ os, hanem átdolgozott.../(#2051) devil-k: magyarul, az jobb , mert eredeti formába van meg a Blue-Ray Film .
L
-
válasz
liszi70 #2047 üzenetére
Köszönök mindent !
Késöbb átnézek az említett topikba (am. nem akarnék kiadni 27-30k+ HUF -ot az említett média lejátszóra, de ha nagyon jó akkor esetleg...) am. az említett HDD & USB keret már ki van fizetve így már marad az a megoldás...
/nem igazán tervezek ebbe több pénzt fektetni/
L
-
válasz
liszi70 #2044 üzenetére
& devil-k: köszönöm az ötleteket és tanácsokat, de ezt feleslegesnek érzem (meg nem is értek hozzá) meg a 4db HDMI csati is bevan kötve... eddig is vitte az .mkv filmek 98%-át (gond nélkül, jó hanggal, válaszhtahó audió sávval /ha volt több is egy filmen persze/ stb..) és csak gondoltam itt megkérdem.
Sorry, ha az eredeti kérdéssel rossz helyre jöttem volna.../ja és van IPTV-m amihez van STB (HDD nélküli) és ez a media lejátszó is gondolom hasonló lenne/
L
-
válasz
liszi70 #2041 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod !
Most készülök venni egy 2TB -os WD RED (NAS) HDD -t és egy USB -s HDD keretet, ami elvileg 100% -ba kompatible a TV-vel (gyártói és más felhasználói egyeztetés alapján)
/persze nem boltba szerzem be a link csak egy példa, és az USB-s keretre is dupla a gari idő mint boltba... pff./1.5TB .mkv filmet fogok rajt tárolni (a TV-re kötve USB-n keresztűl), mert a PC-be lévő ugyanez a type HDD már fullon van mindennel
L
-
Sziasztok,
Azt vettem észre, hogy akad (nagy ritkán) olyam .mkv file amit a TV-m (USB-n) nem játszik le / nem úgy jelenití meg a fájlt, hogy lejátszható (nincs ott a "Play" ikonja a képen és nincs kép se..... ez hogyan lehet ?
/vagy kérdezzem meg a gyártót a .mkv kompatibilitást illetően, hogy pontosan miket is játszik le ?/L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest