Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy74
őstag
válasz
WonderCSabo #1146 üzenetére
Nem értem.Azt a NERO használja ezt a lemez-adatként. Vagy nem igy értetted?Vagy én vagyok ilyen láma? IMG BURN-t használok ezért kérnék segitséget!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1112 üzenetére
Sehogy sem akar elindulni.
Feladom.
Esetleg átkonvertálni nem lenne egyszerűbb? (nekem) -
tomic
addikt
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1107 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1105 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1103 üzenetére
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1101 üzenetére
Nos ez AVC és 4.1es.
De ezt sem viszi. Érdekes, mert egy ugyan ilyen másikat meg visz.
Át konvertálom én csak mond el hogy kell.[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz
WonderCSabo #1098 üzenetére
Erre esetleg tudnál valamit.
[link] -
dances
tag
válasz
WonderCSabo #1098 üzenetére
Köszi. Így már tökéletes.
-
ma.ci23
tag
válasz
WonderCSabo #1082 üzenetére
Igen,az volt a gond4Sikerült megoldani a compressio-ot kell none-ra állítani és már jó is lett!
Köszi Wonder!!! -
Takiatti
csendes tag
válasz
WonderCSabo #1072 üzenetére
Megnéztem és mindegyik 4.1-es, viszont a DTS hangot meg azért nem értem, mert a jók között is van szép számmal DTS-es és azok mennek.
A Tv specifikációi szerint nem szereti az x264-et, csak a H264-et, de azt passzolom, hogy ez micsoda...
Azonban ez megint csak zsákutca lehet, mert a Frodós trilógia bővített verziója megvan, x264-es, és gond nélkül megy!Szerintem rohadjon meg a tv-m!
-
Takiatti
csendes tag
válasz
WonderCSabo #1069 üzenetére
Oké, köszönöm, de már csak holnap...
-
Takiatti
csendes tag
válasz
WonderCSabo #1066 üzenetére
Megvan, már rájöttem!
És ha megvan az összefüggés akkor mi a teendő?
-
Takiatti
csendes tag
válasz
WonderCSabo #1066 üzenetére
Köszi!
Bocs a hülye kérdésért de ez a médiainfo ez egy program?
-
dr_ace
aktív tag
válasz
WonderCSabo #981 üzenetére
"Erre nincs, de a muxolás nem túl bonyolult és hosszú feladat."
valóban nem bonyolult dolog a muxolás, csak olyankor minden fájlból ugye keletkezik egy második példány, ami azért nem megy olyan gyorsan, meg ha belegondolsz hogy csak 10 filmemmel megcsinálom ezt, ahhoz kapásból 100-120 giga hely kell. persze utána letörölhetem az eredeti fájlokat, de akkoris...
-
aag
őstag
válasz
WonderCSabo #968 üzenetére
-
aag
őstag
válasz
WonderCSabo #954 üzenetére
A VLC-nek sok hibája van, nem szoktuk ajánlani.
Mit ajánlotok helyette?
-
tester123
csendes tag
válasz
WonderCSabo #960 üzenetére
Köszi szépen, próbálom majd
-
tester123
csendes tag
válasz
WonderCSabo #958 üzenetére
Szia
köszi konvertálás megvan, fordítás elkezdve.
És hogy konvertálom vissza és teszem vissza a magyart?
-
attilav2
őstag
válasz
az mpeg4playersinfo fórumában javasoltak beállításokat, meg a megfelelő késleletést adtam meg, több variációban, de nem segített, a gond az lehet hogy az adás egyszerre váltottsoros is meg nem is, a mozgás alapján váltogatja a két módot, ezért nem bír vele az mkvmerge. Tsdoctor, Gdsmux is recés mkv-t csinál és láthatóan rosszabb a kép (pedig átkódolás nem is volt) gondolom szépen lebutítják kidobják a félképeket ezért a kép hang szinkron bár jó lesz, de a kép rosszabb. Mkvmerge esetén ugyan jó lesz a kép de vagy túl lassú vagy gyors a normális tempójú hanghoz képest. Mindenképp le akartam mondani az átkódolásról, de ha már máshogy nem megy... Próbálkoztam Automkv tól kezdve szinte az összes freeware átkódolóval de mind kifeküdtek a progik (elszállt az xvid_encraw vagy már a megnyitáskor nem tudták a fájlt azonosítani a progik és elszálltak) ez az egyszerre progresszív és váltottsoros formátum miatt lehet. Egyedül a freemake és a Vegas bírta átkódolni. A freemake-ban viszont nem lehet állítani hogy progresszív vagy váltottsoros legyen e az anyag, ennek megfelelően el is dobja a részleteket. A vegas csak úgy bírta megnyitni hogy tsmuxerrel különszedtem a képet hangot, aztán a rendszerre rakott Koepi Xvid codeccel szépen átkódolta(részletesen lehet állítani a paramétereket) a kép szép lett bár maradt egy minimális de zavaró hangcsúszás. A konvertálás szvsz felejtős macerás, .ts-t tudó hordozható HD lejátszót veszek azt kalap kabát.
[ Szerkesztve ]
-
Bandita74
csendes tag
válasz
Igen, tapasztaltam én is!
Most Zoom Player Home MAX-ot használok és itt jó! -
Bandita74
csendes tag
válasz
WonderCSabo #948 üzenetére
Ott nem néztem, de mivel kérdezted, így megnéztem és ott teljesen hibátlan a kép, ahogyan blu-ray alatt is (megnéztem még KMPlayer-rel is, ott is tökéletes, de nem működik a fejezetválasztás)!
Jó lenne tudni, hogy mi okozza a hibás megjelenítést VLC alatt, illetve hardveres lejátszás esetén is számíthatok-e ilyen jelenségekre? -
szilchi
őstag
válasz
WonderCSabo #942 üzenetére
Ahh..francba.
.Köszönöm a segítséget,most már összerakja.
-
szilchi
őstag
válasz
WonderCSabo #939 üzenetére
"Error: The track number 0 from the file 'C:\temp\termi-tron-legacy-xvid-TFM.ac3' cannot be appended to the track number 1 from the file 'C:\down\downloads\Tron.Legacy.2010.BluRay.720p.DTS.x264-CHD\Tron.Legacy.2010.BluRay.720p.DTS.x264-CHD.mkv'. The formats do not match."Mindig ezt a hibaüzenetet kapom.A program verziója 4.8.0
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
WonderCSabo #936 üzenetére
Azon nem is csodálkozom!
-
AndyBe
csendes tag
válasz
WonderCSabo #931 üzenetére
Aha na az gondolom nehezebb szitu, de mégis mit javasol mivel és hogyan? Ha nem nagy kérés Mr.Guru.
-
oldmeesee
csendes tag
válasz
WonderCSabo #929 üzenetére
Bocs, de láthatod, hogy elég Láma vagyok, szépen kérem egy kicsit bővebben, szájbarágósan. Mit, mivel, hogyan, lépésről-lépésre?! Köszönöm!
-
AndyBe
csendes tag
válasz
WonderCSabo #924 üzenetére
Hello, nekem olyan gondom volna, hogy MKV Merge GUI-val muxolom a filmet és a magyar hangot de mindegyik filmnél postosan egy óra elteltével el kezd csúszni a hang az elején viszont passzol azokat tudom korrigálni(fps érték, meg a hangcsúszás ha kell) de a közepétől a végéig meg már 2-3 sec is csúszik. Sehogy nem tudom megcsinálni, hogy jó legyen. TFM Audio tool-al kiveszem a hangot átalakítom 23.976-ra meg AC3-ra és így az eleje ok de később meg nem. Mi a hiba? Köszi!
-
oldmeesee
csendes tag
válasz
WonderCSabo #924 üzenetére
Köszönöm mégegyszer csinálom , és jelentkezem!
-
oldmeesee
csendes tag
válasz
WonderCSabo #922 üzenetére
Köszönöm a választ!
Bocs az értetlenkedésért hová másoljam az adatokat?és hol lehet a legújabb mmg-t megtalálni, mert én eddig úgy tudtam, hogy az mkvtoolnix-et kell telepíteni, és annak egyik exe-je.
[ Szerkesztve ]
-
Danika256
aktív tag
válasz
WonderCSabo #917 üzenetére
Okés nagyon köszi a gyors válaszokat és a segítséget!
Bocsi, hogy értetlenkedtem, csak már marha sokat szívtam vele eddig..
Az lesz ahogy mondtad, demuxolok valami kis fájlt blurayről vagy akárhonnét és azzal fogok játszadozni. De most már a lényegét vágom!Remélem végül majd sikerrel járok!
-
Danika256
aktív tag
válasz
WonderCSabo #913 üzenetére
Ok vágom!
Tehát akkor mindegy, hogy milyen nevet adok a sávoknak!
Az ok, hogy amit alapértelmezettnek írok, annál yes-t kell kiválasztani, de akkor a többinél mindenhol NO-t?? Mert van sima default (alapbeállítás is) És ott van még a force track flag lehetőség is, szerintem az sem mindegy hogyan van. Azért nem olyan egyszerű ez szerintem!A másik dolog meg a sávok kijelzése pl Powerdvd-ben..
Ha mindenhol jól beállítom, akkor a sávokat ott is jól fogja kiírni?
Mármint nem AUDIO1 vagy AUDIO2-t?Vagy ahhoz mást is át kell állítani?? A feliratoknál is sajna ugyanez volt a helyzet eddig!Azért érdeklődök, mert marha sokat próbálkoztam potyára eddig és összemuxolni nem kevés idő egy 30-40GB s mkv fájlt.
Köszönöm a segítséget!
-
Danika256
aktív tag
válasz
WonderCSabo #911 üzenetére
Okés, köszi, de mint írtam ezeket már megcsináltam!
Viszont a többi audió sávhoz mit írjak és állítsak be?? Mer eddig nem jött össze soha sem normálisan, az audió és felirat sávok kijelzése meg egyáltalán nem!
Vagy a sávok elnevezései is számítanak?? Tehát sz audió track 1 neve mondjuk ha Hungarian, + még kiválasztom a "hun" beállítást, akkor jónak kéne lenni?Légyszi írd le pár sorban ennek a pontos menetét!
Nagyon köszi! -
sisi900
tag
válasz
WonderCSabo #908 üzenetére
Szia
1000 köszönet és hála -
states42
csendes tag
válasz
WonderCSabo #888 üzenetére
Hát akkor az hogy létezik, hogy a 39, 3 gigás m2ts bluray fájlból 3.8 gigás mkv lett? Sőt a felbontása is 1904x800 változott, megnéztem a médiainfoval. Egyébként nem nagyon állítgattam semmit a Staxrippen, alapból csinált, amit csinált...
-
states42
csendes tag
válasz
WonderCSabo #877 üzenetére
Köszi a válasz, sajna már az elején elakadtam, mert a blu-rayről rippelt, tsmuxerral készített track.264 fájlt semelyik kódoló progi nem volt hajlandó normálisan megnyitni, utoljára a handbrake-kel próbálkoztam...
-
Tulku
veterán
válasz
WonderCSabo #868 üzenetére
Igen, kezeli. Közben egy fw frissítéssel megoldódott a probléma, de rejtély számomra, hogy egy ilyen "régi" kiadású igen elterjedt kütyüre (asus o-play hd r1) miért egy hete hozták ki ezt a javítást. Mit csinált a jónép eddig a hibával a közel kjét év alatt?
Na mind1...nem morgok, megoldódott. -
andorra
őstag
válasz
WonderCSabo #868 üzenetére
Két olyan ajánlott media alap-lejátszó van, ami minden ilyet jól kezel, ez az egyik, a másik a WD TV Live.
-
Padam
aktív tag
válasz
WonderCSabo #765 üzenetére
Tudom, hogy en vagyok a hulye, de elakadtam.
Leszedtem a StaxRip-et.
1., Elindítom
2., Source-hez kiválasztom az MKV-t.Es itt el is akadtam.
Hol adom hozzá az avs sricptet a feladatokhoz??Koszi megegyszer az eddigieket is!
-
Padam
aktív tag
válasz
WonderCSabo #763 üzenetére
Köszi a tippet, most letöltöttem a 2.5-ös verziót, de nem tudok benne elindítani egy fájlt se.
Hogyan tovább?Előre is köszi!
-
laca500
aktív tag
válasz
WonderCSabo #391 üzenetére
Köszi.
Átmentem oda.