Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A világ legrosszabbul őrzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
viator001 #749 üzenetére
Hali!
Köszönöm a teljes értékű választ! .)
A videót sikerült úgy elmenteni, hogy le is játsza a Samsung B650-es lejátszó!
A hiba az én készülékemben volt ill. nem voltam eléggé figyelmes a mentéskor! Ugyanis először a 4.4-es MKVMerge -t telepítettem fel a default "C:\Program Files\MKVtoolnix" mappába, majd mivel nem sikerült a konvertálás utána olvastam forumon és a bug-os mivolta miatt letöltöttem a 3.3-as majd azt is telepítettem, de egy C:\Program Files\MKVtoolnix 3.3-as mappába! Tehát az eredeti 4.4-est nem távolítottam el és nem is írtam felül! Majd az asztalon található 3.3-as program ikonját elindítva fel is jön a 3.3-as MKVmergeGUI! Itt szépen beállítottam N+1x a megfelelő sorrendet minden féle Forced meg Flag kombinációban és a Start muxing-gal elkészült video-t (tehát az egész mkv anyagot be se töltötte a TV csak egy szokásos körben (a betöltést imitáló homokóra) körbe ment és vissza lépett a főmenü képernyőre a TV!) Majd az utolsó lépésként amikor már tényleg elment a kedvem az egésztől megnéztem a napló bejegyzéseket, amiket a program készít a muxolás során, hogy láss csodát melyik program modul végezte el minden egyes alkalommal a konvertálást v. más néven a mentést?? Hát az mkvmerge v4.4.0 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁNo ez után eltávolítottam minden MKVMerge progit ill. ami maradt a mappában esetleg azt is kézileg töröltem, majd tisztán a default telepítési helyre felraktam a 3.3-as és végre müködik a dolog! Tehát a tanulság mindig figyelni és nem keverni a programokat! Habár pont emiatt választottam külön telepítési mappát, de úgy látszik e téren nem pöpec még a program! .)
Köszönöm a segítőkész hozzá szólásaidat.
Üdv,
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest