Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Tanácsot szeretnék kérni, mivel totál elakadtam. Adott ez a [box]. Gyakorlatialg minden rendben van vele, egyetlen kivétellel, képtelen vagyok rábírni a Wi-Fi csatlakoztatására.
Két router is szórja az áldást, mindkettő - szerintem - normálisan beállítva, évek óta nincs velük gond. Laptop, tablet, telefonok másodperceken belül tudnak csatlakozni mindkettőre. Teljes új eszköz is gond nélkül, kivéve ezt a kütyüt. Ethernet kábel kihúzva, bedugva, semmi nem változik benne. Hotspot szórásra állítva hibátlan, még erősebb, mint a Cisco router.
Az egyik router-nél akár órákig is eltart a hitelesítés és semmi, a másik viszont rövid időn belül elutasítja?! A hozzáférési adatok nincsenek elírva, más ötletem nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest