- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.GodMan
csendes tag
Helló!
Egy már régebben is feltett kérdésemmel zaklatnálak titeket ismét, abban reménykedve, hogy hozzáértőbb embereknek hátha sikerült már előrébb lépni a dologgal kapcsolatban.
Van egy MK808 illetve egy DC-918 mini pc. Az MK808 procija RK3066 a DC-918 pedig már az új négymagos RK3188 procival van szerelve és 2GB ram.Ezekre szeretnék már régóta Puppy linuxot tenni de olyan módon ha lehet, hogy az android helyére. Tehát nekem nem kell az android és csak ez az egy oprendszer legyen rajta a belső háttértáron.
Régebben próbálkoztam a picuntuval de az igazat megvallva a nagy tárhelyigénye miatt nem sikerült elindítani sem, továbbá ezzel a nagy mérettel a puppy tradíciók már értelmét vesztik! A puppy oprendszerekben nekem az tetszett, hogy kb 200MB és tökéletes oprendszer asztali gépre ami a kis régi vasakon kellemesen elketyeg!
Ha született már megoldás, segítsetek!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest