Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #537 üzenetére
Köszi! Nézd meg légyszi valamilyen PC -s böngészőből is, mert tegnap még kipróbáltam telóról, kliensből és 1órát sakkoztam hiba nélkül (mellesleg router nélkül, wifin). De a telót lehet forgatni, a PC -t viszont nem.
Fordítva nagyon szar a helyzet, mert akármit, akárhova forgatok, csak álló módban stimmelnek a koordináták az irányításhoz. Ekkor viszont eltorzítja a teló 9:16 -os képét a monitor 16:9 arányára. TeamViewer -rel is próbálkoztam, de a "hivatalos" irányban (Samsung teló) "verzióhibára" hivatkozik. A nem hivatalos irányban addig eljutottam, hogy sikerült úgy felhekkelnem, hogy induláskor nincs FC. De hiányzik neki egy Samu -fájl a képátvitelhez és itt megállt a project. Lehet, hogy bepróbálkozom megint a Webkey fejlesztőinél, bár a múltkor azt válaszolták, hogy bocs, most nincs idejük erre. Nekem ez furcsa, mert sztem ezekben a mini PC -s megoldásokban van potencia, érdemes lenne rájuk jobban odafigyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest