- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Használja valaki közületek a Kodi-t Genesis bővítménnyel?
Én nemrég akadtam rá e kiegészítőre, és baromira megörültem neki, mivel minden sorozat (meg filmek is, igaz ott kamerás felvételek is akadnak, de a filmes részét nem használom) fent van, és lehet online nézni, nem kell hozzá előtte semmit sem letölteni.
Ez nekem azért hasznos, mert a sorozatokat úgy is csak egyszer nézem, plusz tud HD-s streamet is nyomni.
De, sajnos random időközönként kifagyasztja az MK809III-asomat (rk3188T), illetve ha nem kifagy, akkor újraindítja.
Próbáltam már nagyobb hűtővel, de nem lett jobb.
Nejem tabletjén (10" Concorde) amúgy hiba nélkül fut, de ott nem kényelmes, max ha ő nézni.
Lehet, hogy a sok újraindulás, és fagyás a "T"-s proci sajátossága?
Mivel ezt a felállást használni szeretném, így gondolkozom egy box-on inkább, ez meg megmaradna tartalékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest