Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
Sziasztok!
Használja valaki közületek a Kodi-t Genesis bővítménnyel?
Én nemrég akadtam rá e kiegészítőre, és baromira megörültem neki, mivel minden sorozat (meg filmek is, igaz ott kamerás felvételek is akadnak, de a filmes részét nem használom) fent van, és lehet online nézni, nem kell hozzá előtte semmit sem letölteni.
Ez nekem azért hasznos, mert a sorozatokat úgy is csak egyszer nézem, plusz tud HD-s streamet is nyomni.
De, sajnos random időközönként kifagyasztja az MK809III-asomat (rk3188T), illetve ha nem kifagy, akkor újraindítja.
Próbáltam már nagyobb hűtővel, de nem lett jobb.
Nejem tabletjén (10" Concorde) amúgy hiba nélkül fut, de ott nem kényelmes, max ha ő nézni.
Lehet, hogy a sok újraindulás, és fagyás a "T"-s proci sajátossága?
Mivel ezt a felállást használni szeretném, így gondolkozom egy box-on inkább, ez meg megmaradna tartalékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest