- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
csjohnny
tag
Egy kis segédlet MK908 és PS3 kontroller használatához:
1. Nekem a Finless Bob 1.5 ROM van fent és a 720p kernelt tettem fel. Gyári ROM-val nem fog működni a PS3, mert nem rootolt a gyári ROM. Rootolt Finless Bob ROM-ot innét lehet letölteni:
Tronsmart MK908 Android 4.2.2 "Official" - Finless ROM 1.52. Le kell tölteni a touch emulációhoz a drivert. Két féle van van egy 720 és 1080-as kernelhez való.
Virtual Touch Emulation Driver 3.0.36+
3. Kiválasztod a 720 vagy 1080-as .ko fájlt annak függvényében ,hogy Finless Bob ROM melyik kernelét tetted fel, alapeseteben a 720 van.Majd a virtual_touchscreen.ko fájlt én a következő helyre másoltam be: /system/lib/modules
De lehet a /data/local mappába is ha az előző helyre nem sikerülne.4.Terminál Emulátorban a következő parancsokat kell kiadni:
su (enter)
cd system/lib/modules (enter) {ha más helyre másoltad nyilván az az útvonal kell!}
insmod virtual_touchscreen.ko (enter)Ha leakarod ellenőrizni hogy sikerült-e indítani a insmod-val a ko fájlt
lsmod (enter) letudod ellenőrizni.5. Automatikus indításra sajnos nincs még lehetőség ebben a ROM-ban mert az init.d support igaz írva van ,hogy működik de valójában nem működik. Ezért az előző parancsokat minden egyes ki-be kapcsolás követően be kell írni. De janos.cs ötlete volt, hogy a Terminál Emulátorban lehet Indító Parancsot létrehozni.
Így csak elindítjuk a Terminál Emulátor és automatikusan futtatja a beírt parancsokat.6. Google Playről kell a Sixaxis Controller nevő programot telepíteni:Sixaxis Controller
7. És a következőket beállítani a Preferences menüben:
Gamepad Setting - Enable Gamepad egy pipát kell tenni.Touch Emulation - Orientation Offset - -90°-ra átállítani.
8. Beállítások menüben a Nyelvi beállításoknál be kell jelolni a Sixaxis Controllert is.
9. A sixaxis Controller fő oldalán a bal alsó sarokban van az Mk908 Bluetooth mac címe. Ezt kell beírni a PS3 kontrollerbe hogy párosodjanak. PC-re ezt a programot kell letölteni és elindítani: SixaxisPairTool
USB-vel összekötni a PC-t és a PS3-at,majd átírni a mac címét az MK908-aséra.9. Végül az Mk908-ban a Sixaxis Controllerben Start-ra klikkelni és bekapcsolni a PS3 kontrollert. Nem kell az MK908-ban a Bluetooth-t bekapcsolni ezt a program elvégzi.Az alábbi üzenetek kell kapnunk:
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest