- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
internetezoo
senior tag
Üdv!
Mi Home apphoz tartozó widget másnak sincs? Valamelyik verzióban volt, most nem tudok létrehozni, csak ikont.
-
Fall-N
veterán
Nincsenek, ha az EEA ROM-ra gondolsz. A Google saját dolgai vannak fent. Már egy ideje a Tárcsázó és a Névjegyzék is Google. Én nem bánom, de valakinek hiányoznak a MIUI-s megfelelők. Viszont van MIUI féle Fájlkezelő, Galéria, Zene, Hangrögzítő, Időjárás, Biztonság stb.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Az EU-s romokban benne van a MIUI saját levelezője, naptárja? Illetve a Redmi készülékekenél működik vele a taskmenager? -
Landsmann
addikt
A telefonjaim úgy vannak beállítva, hogy a képernyő lezárása után 1 perccel törölje a memóriából a korábban megnyitott appokat. Egyeseket t9öröl, míg másokat sosem. Nyilván ez valami beállítás kérdése. De hol lehet megadni? Amit sosem töröl, például Google térkép, Üzenetek, Telefon, Facebook, Beállítások. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
crok
nagyúr
válasz
mobilizmo #6942 üzenetére
Persze hogy nem lehet az eredeti home-ot letiltani hiszen A9 és felette a recents-et is az kezeli (új, un. recents provider maga az alkalmazás, AOSP-on ez a QuickStep vagy pl. az OmniSwitch), a MIUI Home is azért szívás mert a MIUI opt. meg az egész rendszer egybe van gyógyítva ezzel.. ezért se tudnak menni a kézmozdulatos dolgok Nova-n
-
Lazika
senior tag
Még rom telepítést vagy cserét nem csináltam. Kértem persze aktív is a volte eddig más telefonokkal működött. Letöltöttem a network cell info appot is, és ott azt írja a Voltera és a vowifire, hogy no. Mi store-t is felhívtam hátha tudnak valamit. Azt mondt a srác, hogy küldejm vissza a telefont szervízbe... két hetes szóval nem szeretnék gariztatni. Azt mondta, hogy működnie kéne. Más meg azt mondja, hogy a voda nem támogatja a készüléket. Passz, de így még nem jártam egy telefonnal sem.
-
crok
nagyúr
Ja, látom ott is kérdeztél VoLTE-vel kapcsolatban - meg a VoLTE topikban is.. de a Voda ügyfailszolgálatnál kértél VoLTE bekapcsolást a SIM-edre?
-
crok
nagyúr
Xiaomi.EU-ra BL nyitás nélkül nem tudod.
MIXM ROM-ról (Global) EUXM ROM-ra (Global EEA).. hát a ROM ZIP átnevezéses módszerrel szerintem megoldható de dobj rá egy factory reset-et is. Itt volt említve egy angol nyelvű leírás (magyarul meg kb így ahogy leírtam, nyilván a készülékednek megfelelő ROM-al).
Van topikja a készüléknek, szerintem lesz ember akitől kérdezhetsz amúgy. -
Lazika
senior tag
Sziasztok! Poco f4 global rommal kaptam mi storeból hivatalos úton letudom valahogy cserélni eu romra, hogy ne kelljen blt nyitni meg ilyenek? Voda VoLTE még mindig nem megy sajnos.
-
crok
nagyúr
válasz
vegyszer #6932 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy volt olyan téma (régen, még talán MIUI 10-ig) amiben volt olyan lock screen amiben lehetett állítani - de ez évekkel ezelőtt volt, azóta szerintem (is, meg egy hivatalos Xiaomi.EU teszter szerint is) az a lehetőség meg is szűnt
Még a Xiaomi.EU egyik legjobb fejlesztője is azt mondja.. meg hogy nem tehetnek arról ha a MIUI fejlesztői rossz design / feature döntéseket hoznak..
-
Fall-N
veterán
válasz
Viktor0610 #6933 üzenetére
Bár egy ideje a SquareHome launchert használom, én is sajnálom a gesztusvezérlés hiányát. A Novának lassan befellegzik, ha így folytatják. Nova 8 beta 3 van fennt de augusztus óta nem történik semmi a beta vonalon. Nem tett jót a Branch felvásárlás.
A Nova 7 beta pörgött, több mint húsz verzió jött a stabil előtt ki.
Időnként a Niagara és a Hyperion bétát is használom.
-
-
-
vegyszer
addikt
Azt lehet valahol állítani, hogy zárképernyőn mi legyen a két gyorsindítási ikon a sarkokban?
-
Sinu
senior tag
válasz
Viktor0610 #6929 üzenetére
Ja hogy ez, értem. Hát ez sem a legjobb megoldás
Sok app van ami félévente kerül csak elő, én meg szeretem a kezdőképernyőt közel nullán tartani.
Megnézem a Nova Launcher-t, hátha ő lesz a barátom -
-
Sinu
senior tag
válasz
Viktor0610 #6927 üzenetére
Nanemár
És mi pontosan az alkalmazás fiók? -
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Azt hol lehet beállítani, hogy a kezdőlapról felfelé pöccintve ne a munkaprofil alkalmazásai hanem a személyes appok jelenjenek meg? -
mizoli
addikt
válasz
body007 #6922 üzenetére
Hát nem tudom.
Nálam előre sorolja a legtöbbet használt notesz alkalmazásaimat. Ez több telefonomon is így van.
Nem a legelső, mert a hely nálam MIUI alatt foglalt az un."közeli megosztás"-nak,
amit soha, semmire nem használtam.
Custom romokon a legelsők a kedvenc notesz app-ek. -
crok
nagyúr
válasz
vegyszer #6919 üzenetére
A jól beállított Magisk mellett azért még nemzetközi szinten is kevés az az alkalmazás amit nem lehet megkerülni.. főleg egy Xiaomi.EU ROM-on [Magisk összefoglaló]
-
-
vegyszer
addikt
válasz
juve600 #6916 üzenetére
Már én is lelkesen várom. Pénteken ketyeg le. Gyári EEA romon telón ennyit még nem volt. (Mi Note 10 lite)
De most olyat csinálnia sikerült, hogy kivívta a "kell egy tiszta rom" érzésem. Éjjel 100%-ra töltött. Olyan kettő körül lehúztam a töltőról. Reggel háromnegyed nyolcra 82%-on volt. 0 perc használat mellett. Érzem én, hogy gyorsabban merül, mint szeretném, de azért ez így sokk.
EEA - > EU csere lesz. Ha már egyszer belekezdekKíváncsi vagyok, hogy a kényesebb appok (bank, streem, stb) mind jól mennek-e majd Magisk segedelm után?
-
crok
nagyúr
válasz
nullpoint #6914 üzenetére
Ha az a kérdés hogy működik-e akkor igen, a legtöbb esetben megeszi az updater. Más kérdés hogy egyrészt a legtöbb nem egyenlő minden (egy éve már volt ez bug-ra jelentve, emiatt egyre több készülék nem eszi már meg) másrészt ha összeakad az előző ROM rendszerbeállításaival az új akkor bootloop és|vagy a legváltozatosabb problémák jönnek elő úgyhogy eleve számoljon azzal aki belekezd hogy ez mentéssel és fact reset-el jár.
-
nullpoint
őstag
Úgy emlékszem volt valami bypass hogy eurom kerüljön a telefonra bl nyitás és twrp nélkül. Csak álmodtam, vagy más is emlékszik?
-
ToMy_
tag
válasz
Graphics #6910 üzenetére
Jahogy. Akkor elvileg ez nem olyan: Xiaomi Mi 11 Lite DS 5G 6+128GB
Viszont szinte biztos, hogy meghalt a szenzora, legalábbis a beépített hw diagnosztika nem ismeri fel.
A szoftver update csak véletlen egybeesés lehetett. Mindegy, megy szervízbe, aztán kiderül, mit mondanak rá. -
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
Miui.xiaomi.eu. 13.0.13. stable.
1. eltűnt a miui kereső opció a "swipe up search provider" beállításnál (alulról felfele képernyő húzás, itt lehetett választani saját miui keresést kezdést ahol fórum stb. linkek voltak, de most csak a google (discovery) keresője van mint választható opció). Ezt nem lehet visszaténni valahogy hogy elérhető legyen megint a miui keresés opció?
2. sötétmódban eltűnt az alkalmazások sötét mód kezelése egyénileg. Nem jelenik meg a lista. Sötét módban mindent felül ír és minden app sötét lesz, akkor is ha a két fő csúszkát kikapcsolod. (Nem történik semmi az egyéni alkalmazásokra kattintva, itt lehetett még egyesével kikapcsolgatni appok sötét átírását). [kép]
Fórum róla: [link]Erre valaki tud valamit?
Köszi -
Lazika
senior tag
Sziasztok!
Poco F4 voda kártyával nem tudom miért, de nincs VoLTE- szolgáltatásom. Beírtam a kódot, akkor írta, hogy disabled, de a menüben be tudtam állítani a 4g-callt. Most újra beírtam, engedélyeztem, de a menunél eltűnt a bekapcsolás. a szolgáltatónál engedélyezve van a VoLTE. Valaki segítsen légyszi. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest