Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
Nem tudom hogy ez csak MIUI-nál fordul elő vagy máshol is, ezért bocs ha nem ide kellett volna!
Igazából nem nagy gond, de ha lehet akkor megszüntetném.
Szóval, ez a figyelmeztetés teljesen random időközönként előjön, zene vagy podcast hallgatás közben. Munka közben fülhallgatóval szoktam hallgatni, ezért általában nagy hangerőre állítom. Egyszer csak elhalkul és ott az üzenet. Csak akkor tudom újból felhangosítani ha előveszem a zsebemből és leokézom. Mivel nem véletlenül van nagy hangereőre állítva, nem bánnám ha ez kimaradna. -
Tökimanó
senior tag
válasz
kosinalajos #8048 üzenetére
Szerintem ezen a képen MIUI 14 és Android 13 van. Ami nem Android 14.
Megelőztek -
Tökimanó
senior tag
Ezek a beállítások:
Ez meg az eredmény : [link] Hihetetlen, de semmi nem változik és marad ahogy volt. Kimaradt valami?
Mókolva nem volt, mivel nem értek különösebben a variálásokhoz. Így aztán jobb ha nem piszkálom.Bocs! Most nézem hogy elég homályos a kép. Remélem azért kivehető a lényeg!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #8029 üzenetére
Elvileg mindent átnéztem. Elvileg minden úgy van állítva hogy ne legyen az akku kímélő bekapcsolva. Gyakorlatilag mégis átvált és bekapcsol. Hihetetlen. Ma már nem foglalkozom vele tovább. Holnap újból végigmegyek mindenen. Aztán lehet falhoz vágom a telefont
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #8027 üzenetére
Most tettem egy próbát. 10 másodperc alatt átváltott. Nem értem. Helyesbítek. Újabb próba. Beállítottam hogy nincs korlátozás és visszaléptem a beállításokhoz. Aztán visszaléptem az akkuhoz, már vissza is állt a kimélőre.
-
Tökimanó
senior tag
Üdv! Nem tudom jó helyen járok vagy nem, de nem igazán tudom hol érdeklődjek. A telefon Xiaomi Redmi Note 10S. Régóta fent van az AdGuard a telefonon. Sokáig nem volt bajom vele de egy ideje kiakaszt. Igazából nem is vele van a bajom, szerintem a rendszerrel van valami. Hiába van zárolva az alkalmazás, hiába van az akkumulátor "nincs korlátozásra" állítva, állandóan visszavált "akkumulátor kímélő" módba. Ebből kifolyólag pedig sűrűn le is áll az AdGuard és jönnek a reklámok. Tud valaki valami megoldást rá hogy ne álljon át kímélő módra és normálisan működjön a reklámblokkolóm?
-
Tökimanó
senior tag
Valami történt a tudtomon kívül. Eddig ha a képernyőn alulról felfelé húztam az ujjam, a google keresés jött elő. Most meg gondolt egyet és a telefon gyári Mi böngészője amit soha nem használok. Mi lehet a változás oka? Na meg érdekelne hogyan lehet visszaállítani? A telefon Redmi Note 10S .Feltettem a kérdést a telefon saját topikjában is, egyelőre nincs válasz.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
tomboy0013 #6379 üzenetére
A mondandómat így kezdtem :"Előre szólok ez csak az én véleményem". Nem állt szándékomban vitát nyitni ebből. Egy szóval sem mondtam olyant hogy mindenki fizessen érte. És mint a végén említettem, érdekelt hogy ki ,miért nem a fizetést válassza.
Nem az 5 perces procedúra ami számít. Ellenben ha kikapcsolod a MIUI optimalizációt abból már adódhatnak problémák egyes alkalmazásoknál, műveleteknél. Nem tudom hogy ez valóban így van vagy nincs mivel én nem kapcsolom ki. Viszont már írtak róla hogy bezavarhat a működésbe.
De tényleg fejezzük be. Mindenki másképp látja. Ez látszik a fórum társak válaszaiból is. -
Tökimanó
senior tag
válasz
MrChris #6368 üzenetére
Előre szólok ez csak az én véleményem. Tudom mindenki másképp látja és anyagilag is másképp áll. Én egyszerűen nem tudom megérteni hogy 1800 forintos YouTube prémium helyett miért jó bevállalni egy csomó felesleges procedúrát+ esetleges működési hiányosságot. Persze ez most konkrét esetben a Vancedre vonatkozik. Tényleg nem vitatkozni akarok, csak kíváncsi vagyok az okra.
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
Na ez így érdekes. A fejhallgatóm mikrofonos, de ki van kapcsolva. A fülhallgató mikrofon nélküli és az sincs használatban. Na és miért csak akkor mutatja ha lehúzom az értesítési sávot?
Érdekes. Most ránéztem és nincs kint a jel. Akkor se ha lehúzom. Igaz töltőn van a telefon ,de nem hiszem hogy ennek köze lenne hozzá. Fene se érti. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Füleske #6030 üzenetére
Persze ,ez világos. Csak mivel nem szokott ennyit zabálni azért kérdeztem. Nem értek hozzá és azt hittem Android rendszeren belül van több valami ami az egész részei. Úgy gondoltam azok közül valamivel van gond és ezért fogyaszt többet mint általában. Ha nem így van a kérdés akkor is adott,miért fogyaszt most ennyit?
-
Tökimanó
senior tag
Bocsánat hogy ide írok de talán belefér a MIUI témába. Szemezgetek egy Xiaomi Poco M3 Pro 5G telefonnal. Sajnos normális topikot nem találok róla. Esetleg ha valaki használ ilyen telefont mondana véleményt róla?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5772 üzenetére
Vaaaaaoooo!!!! Siker! A Nova launchernél be volt kapcsolva. Kikapcsoltam és el is tűnt. Hálás köszönetem!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5770 üzenetére
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5768 üzenetére
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5537 üzenetére
És lőn világosság!!!
Mennyi mindent kipróbáltam és nem jött össze. Esküszöm hogy itt is jártam már! Valahogy mégis átléptem rajta. Köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5534 üzenetére
Na igen. Prime van és nincs is probléma a dupla koppos lezárással. A gondok a belépéssel vannak. Ugyanis ha így zárom le a képernyőt akkor ujjlenyomattal nem tudok belépni ,csakis kóddal vagy mintával. Amíg nem raktam fel az utolsó frissítést rendesen működött. Ugyanez a helyzet akkor is ha valamilyen lezáró alkalmazást használok.Halvány lila fingom nincs hogy ez miért van. Viszont ha ezzel a kiegészítős módszerrel lépek ki akkor simán működik az ujjlenyomatos belépés. Ezért szeretném valahogy kirakni.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #5532 üzenetére
Novát használok. Abban nincs.
-
Tökimanó
senior tag
Köszönöm! Nagyjából így gondoltam én is. Azért egy kérdést megért hisz sosem lehet tudni
-
Tökimanó
senior tag
Üdv! Nem biztos hogy jó helyre írok de őszintén szólva nem tudom milyen témakörhöz tartozik. Redmi Note 8T a telefonom. A telefon jobb alsó sarkában levő emberke a képen látható kisegítő lehetőségeket hozza elő . Az egyik ikont (gombot) szeretném kitenni fixre a kezdőképernyőre. Van rá mód hogy ezt meg lehessen valósítani? Vagy erre nincs megoldás?
-
Tökimanó
senior tag
Jelenthet gondot ha letörlök a telefonról néhány rendszeralkalmazást? Mint például a Digitális jólét. De igazából az előre telepített Telefon alkalmazást sem használom,a True Phone van helyette.
-
Tökimanó
senior tag
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Zsoleszhun #4883 üzenetére
Kipróbáltam. Azt kell mondanom nem vagyok megelégedve vele. Nem lenne rossz ha működne. De eléggé megbízhatatlan. Egy darabig működik aztán meg nem. Ez így nem jó. Inkább maradok az általam találtnál.
-
Tökimanó
senior tag
Sikerült egy appal megoldást találni,úgy hogy visszakaptam a gesztusvezérlést vele
Tökéletesen működik. Elég sok mindenre használható ha be van állítva. Annyi hátránya van hogy a képernyő alján kb 5 mm hely elveszik . Nekem ennyit megér a gesztusvezérlés. Megosztom ,hátha másnak is megtetszik. [link]
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Viktor0610 #4324 üzenetére
Igen ez volt a bűnös.Végre megszabadultam tőle.
Köszönöm!
-
Tökimanó
senior tag
Xiaomi Redmi Note 8T telefon. Meg lehet oldani valamiképpen hogy ne az egész telefon legyen sötét módban hanem csak egyes alkalmazások? Vagy ez alkalmazás függő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest