-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Ma apród.hu-n találtam egy Galxy tab 2 őt 25 e ftért. Felhívtam az eladót, telefonon elmondta, garanciapapírjáról van fent kép is. Előre utalni semmiféleképp nem szerettem volna. Max vaterán teszem meg sok-sok pozitívos felhasználóval. Természetesen felajánlottam neki, hogy a szállítási költséget előre elutalom. 3000 ft ot kért 6 órás szállítással az utalás időpontjától megérkezve. Kérdeztem, hogy a csomagot ki lehet e bontani fizetés előtt (akár a futár bontsa ki, csak legyen benne) azt mondta, hogy a futárnál nem is kell fizetni, ad egy (sárga?)csekket és egy számlaszámot és választhatok, hogy melyik a szimpibb. A postaköltséget a főnökasszony számlájára kellett utalni (én egy 25-30) év körüli uriemberrel beszéltem. Szerintetek vonjam vissza az utalást amíg lehet reggelig, vagy tényleg van ilyen szállítási módszer? Nekem ez az egy bűzlik benne csak.
Köszi a válaszotokat előre is!
Flegga
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest