- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Ma apród.hu-n találtam egy Galxy tab 2 őt 25 e ftért. Felhívtam az eladót, telefonon elmondta, garanciapapírjáról van fent kép is. Előre utalni semmiféleképp nem szerettem volna. Max vaterán teszem meg sok-sok pozitívos felhasználóval. Természetesen felajánlottam neki, hogy a szállítási költséget előre elutalom. 3000 ft ot kért 6 órás szállítással az utalás időpontjától megérkezve. Kérdeztem, hogy a csomagot ki lehet e bontani fizetés előtt (akár a futár bontsa ki, csak legyen benne) azt mondta, hogy a futárnál nem is kell fizetni, ad egy (sárga?)csekket és egy számlaszámot és választhatok, hogy melyik a szimpibb. A postaköltséget a főnökasszony számlájára kellett utalni (én egy 25-30) év körüli uriemberrel beszéltem. Szerintetek vonjam vissza az utalást amíg lehet reggelig, vagy tényleg van ilyen szállítási módszer? Nekem ez az egy bűzlik benne csak.
Köszi a válaszotokat előre is!
Flegga
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest