- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy kissé szerencsétlen üzletem nemrég. Nem írom le az illető nevet, sem azt, hogy mit vettem, legyen elég annyi, hogy a hirdetés leírása nem felelt meg a valóságnak. Visszacsináltuk az egészet, de még a vissza postát is én fizettem. Ha tudom, hogy mit kapok, meg sem veszem, így a két postaköltségből nem számottevő, de 1500ft károm keletkezett.
Eladó visszakapta a termékét, én próbáltam tegnap értékelni, hiszen az adás-vétel létrejött és a hibás tájékoztatás miatt kellett visszacsinálni a dolgot. Azonnal elutasította az értékelési kezdeményezésem, tudta, hogy negatívot adnék.
Kérdésem, hogy ilyenkor mi lenne a jobb? Ha a hirdetése alatt (amit egyébként gyorsan archivált is) nyomok a "Hirdetés jelentése" gombra és leírom a gondom, vagy a visszautasított értékelésnél menjek az "értékelés jelentése" gombra? Vagy összességében mindegy, mert mindegyik jelentés ugyanoda fut be?
Őszintén megmondom, tegnap már a hirdetés alatti Jelentés gombot igénybe vettem, csak nem tudom, hogy jól döntöttem-e. esetleg írjam le ugyanazt a visszautasított értékelésnél is? Tulajdonképpen az, hogy nem fogadta el az értékelést, abból fakad, hogy a hirdetése megtévesztő volt, tehát igazából nem tudom melyik a jó választás.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest